Makaleler
1
Merhaba,

Kendi gelişimim için LinkedIn üzerinde online olarak eğitim veya mentorluk alabileceğim öğretmenler aramak istiyorum. Premium hesabım yok; yine de geniş kitleye ulaşmam mümkün mü?

Merhaba,

Kendi gelişimim için LinkedIn üzerinde online olarak eğitim veya mentorluk alabileceğim öğretmenler aramak istiyorum. Premium hesabım yok; yine de geniş kitleye ulaşmam mümkün mü?
- LinkedIn'de online eğitim veya mentorluk almak için bazı adımlar izleyebilirsin:

1. Profili Güncelle: LinkedIn profilini güncelleyerek, hangi becerileri geliştirmek istediğini ve eğitim almak istediğin alanları belirt. Bu, potansiyel mentorların seni daha iyi anlamasına yardımcı olur.

2. Anahtar Kelimeleri Kullan: Arama çubuğuna "online eğitim", "mentorluk", "uzmanlık alanı" gibi anahtar kelimeleri yazarak ilgili grupları ve kişileri bul.

3. Gruplara Katıl: Eğitim veya mentorluk konusunda aktif olan LinkedIn gruplarına katıl. Bu gruplarda soru sorabilir, bağlantılar kurabilir ve uzmanlardan yardım alabilirsin.

4. Bağlantılara Ulaş: Seninle aynı alanda çalışan kişilere bağlantı isteği gönder. Mesajında, öğrenme isteğini ve neden bağlantıda olmak istediğini açıkla.

5. İçerik Paylaşımı: İlgi alanlarındaki konularda içerik paylaşarak ve başkalarının yazılarına yorum yaparak daha görünür olabilirsin. Bu, potansiyel mentorların seni fark etmesine yardımcı olur.

6. Etkinliklere Katıl: LinkedIn üzerindeki online etkinlikleri takip et ve uygun olanlara katıl. Bu tür etkinliklerde mentorlar ile tanışma şansın artar.

7. Sosyal Medyadan Faydalan: Diğer sosyal medya platformlarını (Twitter, Facebook gibi) kullanarak LinkedIn'deki kişilerin veya grupların tavsiyelerini araştırabilirsin.

Bu adımları takip ederek, premium hesaba sahip olmadan da LinkedIn'de eğitim veya mentorluk alabileceğin kişilerle bağlantı kurma şansını artırabilirsin.