Linkten bilgisayara virüs bulaşmış olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crybeek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
Sorun yok. İndireceğiniz yama güvenilir ise devam edebilirsiniz.

Yok hocam huylandım bir kere indirmem de. Sizce neden olmuş olabilir. Yani robot olmadığınızı doğrulamak istiyor dedi tike dokundum sonra o kısım kalktı ekran giti geldi 3 kere.

bir yandan kaspersky ile tam arama yapıyorum. sizce o yeterli olur mu. birde böyle bir şeyden virüs bulaşabilir mi. bulaşmamıssa ekranımın gidip gelmesi neyden olabilir

Yok hocam huylandım bir kere indirmem de. Sizce neden olmuş olabilir. Yani robot olmadığınızı doğrulamak istiyor dedi tike dokundum sonra o kısım kalktı ekran giti geldi 3 kere.
Tesadüf. Belki Windows'u yeni kurdun, ekran kartı sürücülerin güncelleniyor olabilir. Kablo temasssizlik yapmış olabilir.

@crybeek, kesin bir yorum yapamam. Birçok sebebi olabilir. O an ekran kartı sürücüsü güncellendiği için bile gidip gelmiş olabilir.

Kaspersky tam tarama bittikten sonra içiniz daha da rahat etsin istiyorsanız birkaç tane tarama aracıyla tarama yapabilirsiniz.

Tesadüf. Belki Windows'u yeni kurdun, ekran kartı sürücülerin güncelleniyor olabilir. Kablo temasssizlik yapmış olabilir.
windows bayadır kurulu. ve ekran kartı da otomatik güncellenmiyor diye biliyorum ki öyle olsa bile sadece bir değil iki ekran gider diye düşündüm

Bendede oluyor bazen FBI selam veriyor sanırım şaka maka sebebini bilmiyorum pek umursamayın.

virüs bulaşmış olsaydı nasıl anlardım

@crybeek, basitçe eğer varsa bu tarama araçları ve/veya Kaspersky virüs tespit eder.

Şimdi Kaspersky açıkken aynı linke girdim ekranın sağ alt kısmında indirme reddedildi diye bir uyarı vewrdi not-a-virus:HEUR:AdWare.Script.Pusher.gen böyle bir şey yazıyor ad kısmında. Acaba Kaspersky yokken bir şey mi indirdi kendiliğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…