Yok hocam huylandım bir kere indirmem de. Sizce neden olmuş olabilir. Yani robot olmadığınızı doğrulamak istiyor dedi tike dokundum sonra o kısım kalktı ekran giti geldi 3 kere.
Hiçbir dosya indirmediyseniz, hiçbir kod çalıştırmadıysanız çok ciddi bir zararlı yazılım kurbanı olmazsınız. Bunu genel olarak söyledim bu arada, sizin indirmek istediğiniz şey sıkıntılı mıdır onu bilmiyorum. AdwCleaner ile sisteminize tarama yapın, basit bir adware bulaştıysa hemen temizleyecektir.
bir yandan kaspersky ile tam arama yapıyorum. sizce o yeterli olur mu. birde böyle bir şeyden virüs bulaşabilir mi. bulaşmamıssa ekranımın gidip gelmesi neyden olabilir
Yok hocam huylandım bir kere indirmem de. Sizce neden olmuş olabilir. Yani robot olmadığınızı doğrulamak istiyor dedi tike dokundum sonra o kısım kalktı ekran giti geldi 3 kere.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Şimdi Kaspersky açıkken aynı linke girdim ekranın sağ alt kısmında indirme reddedildi diye bir uyarı vewrdi not-a-virus:HEUR:AdWare.Script.Pusher.gen böyle bir şey yazıyor ad kısmında. Acaba Kaspersky yokken bir şey mi indirdi kendiliğinden.