Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Fedora Linux'un Silverblue versiyonu var. Sadece flatpak kullanıyor.Arkadaşlar bu Linux'a iyi merak sardım ve dün biraz kurcaladım hoşuma gitti. İlk defa kullandığımdan bazı problemlerim var. Böyle kurulması ve programların kurulması kolay bir dağıtımı var mı acaba?
"tar.gz" dosyalarını nasıl kuracağım bilmiyorum. Otomatik algılayıp kuran bir dağıtım var mı?
Reend
Başarılı
Pop!_OS bayadır güncelleme almıyor, şimdilik tavsiye etmem. Ubuntu veya Fedora öneririm.
tar.gz uzantılı dosyalar bildiğiniz zip dosyası. Uygulamaları yazılım yöneticisinden indirin hocam uğraşmayın tar.gz ile. Eğer yazılım yöneticinizden bulamazsınız Flathub'a bakabilirsiniz.
tar.gz uzantılı dosyalar bildiğiniz zip dosyası. Uygulamaları yazılım yöneticisinden indirin hocam uğraşmayın tar.gz ile. Eğer yazılım yöneticinizden bulamazsınız Flathub'a bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 24
Ubuntu. Snap istemiyorum + Cinnamon ile gelsin diyorsaniz Linux Mint.Böyle kurulması ve programların kurulması kolay bir dağıtımı var mı acaba?
Ubuntu'dan daha iyi kur calistir Linux dagitimi henuz karsima cikmadi.
- Makaleler
- 3
İnan fark etmez. Sıradan kullanıcı için çoğu durumda değişen tek şey "apt" yerine "dnf" komutu girmek oluyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Fedora bu konuda daha iyi. 42 sürümünün kurulumu harika tasarlanmış.Ubuntu. Snap istemiyorum + Cinnamon ile gelsin diyorsaniz Linux Mint.
Ubuntu'dan daha iyi kur calistir Linux dagitimi henuz karsima cikmadi.