Arch olması bir sorun çıkartmıyor, sorunlardan ve karmaşık şeylerden daha arındırılmış bir sistem. En azından Debian'dan daha kolay diyebilirim kullanması Ben kendi donanımımla 1 yıl önce çok sorun yaşamamıştım ancak şuanki durumla alakalı tam bir şey diyemem.
Dağıtım önerisi başlıklarının değişmez kuralı burada da devam etti. Herkes kendi beğendiği dağıtımı önermiş en sonunda arkadaş vazgeçip Windows'la devam edecek. Benim en beğendiğim Fedora.
Dağıtım önerisi başlıklarının değişmez kuralı burada da devam etti. Herkes kendi beğendiği dağıtımı önermiş en sonunda arkadaş vazgeçip Windows'la devam edecek. Benim en beğendiğim Fedora.
Hayır demek istedigim herkes farklı farklı dağıtım öneriyor ve yeni başlayan bilgisi olmayan birisi için bu oldukça kafa karıştırıcı. Düşün bir oyun konsolu alacaksın hiç fikrin yok ve tavsiye almak istiyorsun herkes farklı bir marka öneriyor. Belki aklında 2 marka varken 10 15 farklı marka tavsiyesi geliyor. Yüksek ihtimalle vazgeçersin. Linux dağıtım önerisinde de olan bu. Sadece burası için demiyorum Reddit'te böyle.
Hayır demek istedigim herkes farklı farklı dağıtım öneriyor ve yeni başlayan bilgisi olmayan birisi için bu oldukça kafa karıştırıcı. Düşün bir oyun konsolu alacaksın hiç fikrin yok ve tavsiye almak istiyorsun herkes farklı bir marka öneriyor. Belki aklında 2 marka varken 10 15 farklı marka tavsiyesi geliyor. Yüksek ihtimalle vazgeçersin. Linux dağıtım önerisinde de olan bu. Sadece burası için demiyorum Reddit'te böyle.
Fark ettiysen, mesajlarının neredeyse tamamında ortak bir dağıtım geçiyor. Konu sahibi bunu fark edemeyecek kadar dikkat eksikliğine sahip değildir herhalde. Herkes alternatif öneriyor. Linux’a hiçbir araştırma yapmadan girişmek ise konu sahibinin hatasıdır.
Mint, Fedora, Pop, Endeavour, Bazzite, Nobara kısaca toplasan 10 15 mesajın içinde bunlar önerilmiş. Ortak dağıtım nerede göremedim? Sadece burası için geçerli değil Reddit buradan daha kötü. Herkes kafasına geleni söylüyor. Yeni başlayanlar için herkesin ortak noktada buluştuğu bir dağıtım olmadığı sürece Linux yeterince insan çekemeyecek.
Mint, Fedora, pop, endeavour, bazzite, Nobara kısaca toplasan 10 15 mesajın içinde bunlar önerilmiş. Ortak dağıtım nerede göremedim? Sadece burası için geçerli değil Reddit buradan daha kötü. Herkes kafasına geleni söylüyor. Yeni başlayanlar için herkesin ortak noktada buluştuğu bir dağıtım olmadığı sürece Linux yeterince insan çekemeyecek.
Bilgisayarda Windows haricinde bir işletim sistemi kullanmadım. Linux'u deneyimlemek istiyorum. Çoğunlukla oyun oynayıp, webde geziniyorum. Oyun platformu olarak sadece Steam kullanıyorum.