Artık o dağıtımdan bu dağıtıma geçmekten ve geçtiğim dağıtımın sorunlarıyla cebelleşmekten bıktım. Yaklaşık 1 yıl önce EndeavourOS, ZorinOS, ArcoLinux, saf Arch, Fedora, Mint, Garuda, Debian, Deepin, Pop!_OS, Solus, Elementary ve Pardus'u deneyimledim. Ortalama seviyede Linux bilgim var ama okul başladığı için çok kafa yormamı gerektirmeyecek, sorun çıkartmayacak bir dağıtım arıyorum. Önerdiğiniz bir dağıtım var mı?
Artık o dağıtımdan bu dağıtıma geçmekten ve geçtiğim dağıtımın sorunlarıyla cebelleşmekten bıktım. Yaklaşık 1 yıl önce EndeavourOS, Zorin OS, arcolinux, saf Arch, Fedora, Mint, Garuda, Debian, Deepin, Pop!_OS, solus, Elementary ve Pardus'u deneyimledim. Ortalama seviyede Linux bilgim var ama okul başladığı için çok kafa yormamı gerektirmeyecek, sorun çıkartmayacak bir dağıtım arıyorum. Önerdiğiniz bir dağıtım var mı?
Artık o dağıtımdan bu dağıtıma geçmekten ve geçtiğim dağıtımın sorunlarıyla cebelleşmekten bıktım. Yaklaşık 1 yıl önce EndeavourOS, Zorin OS, arcolinux, saf Arch, Fedora, Mint, Garuda, Debian, Deepin, Pop!_OS, solus, Elementary ve Pardus'u deneyimledim. Ortalama seviyede Linux bilgim var ama okul başladığı için çok kafa yormamı gerektirmeyecek, sorun çıkartmayacak bir dağıtım arıyorum. Önerdiğiniz bir dağıtım var mı?
Artık o dağıtımdan bu dağıtıma geçmekten ve geçtiğim dağıtımın sorunlarıyla cebelleşmekten bıktım. Yaklaşık 1 yıl önce EndeavourOS, Zorin OS, ArcoLinux, saf Arch, Fedora, Mint, Garuda, Debian, Deepin, Pop!_OS, Solus, Elementary ve Pardus'u deneyimledim. Ortalama seviyede Linux bilgim var ama okul başladığı için çok kafa yormamı gerektirmeyecek, sorun çıkartmayacak bir dağıtım arıyorum. Önerdiğiniz bir dağıtım var mı?
Aynen. İlk kurulumda uğraşıyorsun ama sonra kafa rahat. Bir de "dnf.conf" dosyasına bir şey ekleyince aynı anda 10 indirme yapabiliyor. Onu da yazmayı unutmuşum.