CachyOS.
Detaylar
Kim cevapladı?Stable kur demiş arkadaş.
Template konfigrasyonu kendine göre düzenlemek, her paket yükleneceği sırada konfigürasyon dosyasında değişiklik yapmak ve her seferinde Build komutu girmek, eski stageleri silmek...
Gerekli öneriler söylenmiş zaten, ben de kendi önerimi söyleyeyim:
![]()
openSUSE Tumbleweed
Learn about the openSUSE distributions and download them for freeget.opensuse.org
Kurulum leş gibi.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Neresi leş gibi acaba?
Offline olanını denemedim ama online çok kötüydü sürekli hata veriyordu ve çok bekletiyordu. Arayüz de bayağı kötüydü kurulumdaki.
Arkadaş kafasını yormayacak ve uğraştırmayacak bir dağıtım istemiş. Bunun için en uygun dağıtım Debian kararlı sürümdür dostum. Paketler sadece güvenlik ve kritik hata güncellemelerini alır. Paketler yoğun bir biçimde test edilmiştir. Bu yüzden hatalar mümkün olduğunca minimuma indirilmiştir. Bu da daha az sorun demektir.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Kurulumun çok bekletmesinin sebebi internetiniz yüksek ihtimalle. Yast'ın arayüzü de o kadar kötü değil bana göre.Offline olanını denemedim ama online çok kötüydü sürekli hata veriyordu ve çok bekletiyordu. Arayüz de bayağı kötüydü kurulumdaki.
Aldığınız hatalarda haklı olabilirsiniz. Ama bu kadar da hata vereceğini sanmıyorum.
Kurulumun çok bekletmesinin sebebi internetiniz yüksek ihtimalle. Yast'ın arayüzü de o kadar kötü değil bana göre.
Aldığınız hatalarda haklı olabilirsiniz.
Hayır internetim fena değil ve diğer distroları da online versiyonlarda kurulum yapıyorum. Hiç bu kadar yavaş olanına rastlamadım.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Kurulumdaki seçenekleriniz ve bununla beraber yüklenen paketler de değiştiriyor işi.Hayır internetim fena değil ve diğer distroları da online versiyonlarda kurulum yapıyorum. Hiç bu kadar yavaş olanına rastlamadım.
Diğer denediğiniz dağıtımlar EndeavourOS gibi dağıtımlar ise paket yöneticisi (parallel downloadings) de etki ediyor, installerla alakalı değil o yani