Merhabalar ben ilk defa bilgisayarıma Linux kuracağım artık Windows ciddi anlamda canımı sıkmaya başlamış durumda. Bir yandan oyun oynuyorum bir yandan da projeler için sunumlar raporlar vb. şeyler hazırlıyorum. Bana önerebileceğiniz Linux dağıtımlarını bekliyorum.
Linux daha çok kanser edebilir ama hocam. O yüzden Windows kullanın. Ben bir yandan oyun oynuyorum, bir yandan oyun geliştiriyorum ve web sitesi geliştiriyorum. Linux'ta bu işkence ama Windows'ta çok iyi.
Linux daha çok kanser edebilir ama hocam. O yüzden Windows kullanın. Ben bir yandan oyun, bir yandan oyun geliştiriyorum ve web sitesi geliştiriyorum. Linux'ta bu işkence ama Windows'ta çok iyi.
Çok yanlış yargılar çok. Linux yazılım geliştirme için çok daha iyi bir ortam sağlıyor. Hız olsun hata sayısı olsun uyumluluk olsun Windows'un çok önünde. Ayrıca günlük kullanım için Windows ne sunuyorsa aynısını sunuyor. Her işlem terminalden mi yapılıyor sanıyorsun?
İşte burada yanılan sensin. Bir kere Linux'u terminalden ayırır isen asla işler doğru düzgün yürümez. Ayrıca mesela ben Unity3D ve Unreal geliştiricisiyim diyelim, Linux'ta patlarsın burada. Unity3D glitchli, buglı ama Unreal için durum daha da kötü.
Ben birde Eclipse kullanıyorum, hem performansı hem de arayüzü glitchli. Birde VS Code için sağ tık menüsü sorunları var.
İşte burada yanılan sensin. Bir kere Linux'u terminalden ayırır isen asla işler doğru düzgün yürümez. Ayrıca mesela ben Unity3D ve Unreal geliştiricisiyim diyelim, Linux'ta patlarsın burada. Unity3D glitchli, buglı ama Unreal için durum daha da kötü.
Ben bir de Eclipse kullanıyorum, hem performansı hem de arayüzü glitchli. Bir de VS Code için sağ tık menüsü sorunları var.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum peki bu Linux dağıtımlarından herhangi biri Intel'in GPU driverlarında uyumsuzluk sorunu veya benzer sorunlar yaratır mı?