Windows daha rahat. Ben Springboot geliştiricisi sayılırım. React ile arayüz hazırlayıp, API falan test ediyorum arada, Windows çok rahat. Linux çok kullandım ben hocam.
Windows kadar ev kullanıcısı için iyi değil yani.
Web tasarımın arayüz tasarım kısmında iseniz bir şey diyemem. Ama kodlama kısmında inanın daha rahat.

Merhabalar ben ilk defa bilgisayarıma Linux kuracağım artık Windows ciddi anlamda canımı sıkmaya başlamış durumda. Bir yandan oyun oynuyorum bir yandan da projeler için sunumlar raporlar vb. şeyler hazırlıyorum. Bana önerebileceğiniz Linux dağıtımlarını bekliyorum. :)
Bu güne kadar gördüğüm en sorunsuz dağıtım Linux Mint.

Merhaba ben ilk defa bilgisayarıma Linux kuracağım artık Windows ciddi anlamda canımı sıkmaya başlamış durumda. Bir yandan oyun oynuyorum bir yandan da projeler için sunumlar raporlar vb. şeyler hazırlıyorum. Bana önerebileceğiniz Linux dağıtımlarını bekliyorum. :)

AMD ekran kartınız varsa LMDE kurun. Eğer NVIDIA ekran kartınız varsa Mint veya Fedora en iyi tercih olacaktır. Ekleme olarak LMDE, Debian tabanlı olduğu için sadece NVIDIA tarafında Nouveo sürücülerini destekliyor. Bu sebeple önermiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar ben ilk defa bilgisayarıma Linux kuracağım artık Windows ciddi anlamda canımı sıkmaya başlamış durumda. Bir yandan oyun oynuyorum bir yandan da projeler için sunumlar raporlar vb. şeyler hazırlıyorum. Bana önerebileceğiniz Linux dağıtımlarını bekliyorum. :)
Fedora veya Linux Mint.