Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum peki bu Linux dağıtımlarından herhangi biri Intel'in GPU driverlarında uyumsuzluk sorunu veya benzer sorunlar yaratır mı?
Merhabalar ben ilk defa bilgisayarıma Linux kuracağım artık Windows ciddi anlamda canımı sıkmaya başlamış durumda. Bir yandan oyun oynuyorum bir yandan da projeler için sunumlar raporlar vb. şeyler hazırlıyorum. Bana önerebileceğiniz Linux dağıtımlarını bekliyorum.
ZorinOS kullanıcı dostu ve Windows 11'e görsel açısından benzerken Linux Mint de aynı şekilde kullanıcı dostudur ama sade tasarımlıdır. Linux Mint'te Cinnamon sürümünü öneririm.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum peki bu Linux dağıtımlarından herhangi biri Intel'in GPU driverlarında uyumsuzluk sorunu veya benzer sorunlar yaratır mı?
Intel Sürücülerinde hiç bir sorun yaşanmaz hocam. Hatta ek sürücü kurmanıza da gerek yok dağıtımın içerisine gömülü geliyor Intel sürücüleri. Linux Mint öneririm dağıtım olarak. Ofis programları yüklü geliyor ve oyun rahat oynanır.
Linux daha çok kanser edebilir ama hocam. O yüzden Windows kullanın. Ben bir yandan oyun oynuyorum, bir yandan oyun geliştiriyorum ve web sitesi geliştiriyorum. Linux'ta bu işkence ama Windows'ta çok iyi.
Windows daha rahat. Ben Springboot geliştiricisi sayılırım. React ile arayüz hazırlayıp, API falan test ediyorum arada, Windows çok rahat. Linux çok kullandım ben hocam.
Windows kadar ev kullanıcısı için iyi değil yani.