dewberry
Üstün
Cogu programlama dili Linux'da gelistiriliyor, bu yuzden Linux kollarinda daha iyi calisiyorO zaman anladığım üzere oyun için Windows, bazı işleriniz ve düşük sistem gereksinimi gerektiren bazı durumlarda kullanıyorsunuz siz.
Siz de düşük sistem gereksinimi için kullanıyorsunuz yani, onun harici günlük işler.
Bu sebebi biraz ilginç buldum UNIX sanırım Linux'un yapısının en iç çekirdeği gibi bir şey Windows'ta bu MS-DOS idi galiba. Kullanım kolaylığı açısından hiç bir şey bilmiyorum...
Sanırım daha verimli bu konularda.
Kişiselleştirme konusunda gerçekten ileride gibi Linux. MacOS gibi yapan var, sade sistemi çok farklı yerlere çeken var, cidden aşırı özgür, Windows'ta da Wallpaper değiştirmek için lisans istiyor.
Cidden mühendislik ve yazılım gibi alanlarda daha fazla verim veriyor mu? Büyük bir fark olarak bu var o zaman. Linux mahremiyete gerçekten önem veren bir sistem ise de ne güzel.
Ben kendimde de göremiyorum ama Windows'un görünümünden daha güzel görünüyor bence. Hiç kullanmadım ve büyük ihtimalle kurarken bile cebelleşirim ama.
O da bir neden, göze hitap ediyor cidden.
Gerçekten yazılım gibi konularda daha mı ileride denilen kadar var mı o verimlilik?
Okul tahtalarımızda var, pek de güçlü göremedim ama gene o kadar da kötü bir sisteme benzemiyor.
Açık kaynak kullandığı için özgür değil mi?
Biraz öyle sanırım, kod kullanımının Windows'a göre daha fazla olduğu bir sistem.
Cevap veren ve verecek herkese teşekkür ederim. Son zamanlarda konularda herkes birbirine öneriyor, insanlar kuruyor ve memnun kalıyor, ondan dolayı merak ettim, öneren insanlar nasıl önerebilecek şekilde kullandılar Linux'u diye.
Ayrica performansi diger isletim sistemlerine gore cok daha iyi oluyor.