Oziensq

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Bugün Linux Mint kurup laptopu kapattim. Geri açtığımda siyah bir login ekranı var. Internette login loop diye geçiyormuş. Her çözümü denedim olmadi simdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 17196012762764150794034655071905.webp
    17196012762764150794034655071905.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 96
Deneyin;
  1. CTRL + ALT + F2 tuşlarına basarak TTY terminaline geçiş yapın.
  2. Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
  3. Grafik arayüzünü yeniden başlatmak için aşağıdaki komutlardan birisini çalıştırın.
sudo service lightdm restart
olmazsa
sudo systemctl restart lightdm

deneyin;
  1. CTRL + alt + F2 tuşlarına basarak tty terminaline geçiş yapın.
  2. Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
  3. Grafik arayüzünü yeniden başlatmak için aşağıdaki komutlardan birisini çalıştırın.
sudo service lightdm restart
Olmazsa
sudo systemctl restart lightdm

Merhaba dediğiniz gibi basıyorum ama hiçbir ekran gelmiyor

Ekran görüntüsündeki "login:" ekranına şifrenizi girip belirttiğim komutu çalıştırmayı deneyin.

Yine yaptım olmuyor acaba bir sıkıntımı var

Ekran görüntüsündeki "login:" ekranına şifrenizi girip belirttiğim komutu çalıştırmayı deneyin.

Ben bir ara Ubuntu kurmustum hep Linux'u merak etmiştim şimdi yeniden kullanmaya karar verdim ama bu ekran çıktı bu arada hocam Steam kurmaya denedim ama paket hatası gibi bir şey alıyordum sonra yaparım diye kapatmıştım

Yine yaptım olmuyor acaba bir sıkıntımı var

Ben bir ara Ubuntu kurmustum hep Linux'u merak etmiştim şimdi yeniden kullanmaya karar verdim ama bu ekran çıktı bu arada hocam Steam kurmaya denedim ama paket hatası gibi bir şey alıyordum sonra yaparım diye kapatmıştım

Hocam yeni sürümü denediniz mi? Bildiğim kadarıyla Linux Mint 19 artık destek almıyor.