Detaylar
Kim cevapladı?Deneyin;
olmazsa
- CTRL + ALT + F2 tuşlarına basarak TTY terminaline geçiş yapın.
- Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
- Grafik arayüzünü yeniden başlatmak için aşağıdaki komutlardan birisini çalıştırın.
sudo service lightdm restartolmazsa
sudo systemctl restart lightdmdeneyin;
- CTRL + alt + F2 tuşlarına basarak tty terminaline geçiş yapın.
- Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
- Grafik arayüzünü yeniden başlatmak için aşağıdaki komutlardan birisini çalıştırın.
sudo service lightdm restart
Olmazsa
sudo systemctl restart lightdm
Merhaba dediğiniz gibi basıyorum ama hiçbir ekran gelmiyor
Ekran görüntüsündeki "login:" ekranına şifrenizi girip belirttiğim komutu çalıştırmayı deneyin.
Yine yaptım olmuyor acaba bir sıkıntımı var
Ekran görüntüsündeki "login:" ekranına şifrenizi girip belirttiğim komutu çalıştırmayı deneyin.
Ben bir ara Ubuntu kurmustum hep Linux'u merak etmiştim şimdi yeniden kullanmaya karar verdim ama bu ekran çıktı bu arada hocam Steam kurmaya denedim ama paket hatası gibi bir şey alıyordum sonra yaparım diye kapatmıştım
Garip.
Son düzenleme:
Acaba yeniden mi yüklesem Linux Mint'i her yere baktım olmuyor
Yine yaptım olmuyor acaba bir sıkıntımı var
Ben bir ara Ubuntu kurmustum hep Linux'u merak etmiştim şimdi yeniden kullanmaya karar verdim ama bu ekran çıktı bu arada hocam Steam kurmaya denedim ama paket hatası gibi bir şey alıyordum sonra yaparım diye kapatmıştım
Hocam yeni sürümü denediniz mi? Bildiğim kadarıyla Linux Mint 19 artık destek almıyor.
Hocam yeni sürümü denediniz mi? Bildiğim kadarıyla Linux Mint 19 artık destek almıyor.
Laptopum maalesef 32 Bit olduğu için bunu indirdim baska Linux oneriniz varsa indirebilirim
Laptopum maalesef 32 Bit olduğu için bunu indirdim baska Linux oneriniz varsa indirebilirim.
Debian deneyebilirsiniz, hem daha güncel hem de 32 Bit destekliyor.