Cengiz

Uzman
Linux Mint açılırken bu hata kodlarını üst üste sürekli alıyorum, ne yapmam lazım?

1752152378145.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip bir şekilde bu uyarıyı Intel'in ses sürücüsü ekrana yazdırıyor. Sanırım bir donanım uyandırmaya çalışıp başaramadığını söylüyor. Bence görmezden gelin.

@Hasan Merkit, görmezden gelemiyorum hocam, Mint açılmıyor.
Açılmamasının sebebi muhtemelen bu hata değildir ama bir ihtimal de var.

Sistemi tekrar açarken ESC tuşuna basılı tutun ve GRUB ekranının gelmesini sağlayın. Ardından "Advanced -> Recovery mode" benzeri seçeneklere ulaşmaya deneyin ve gelecek CLI konsolunda "root" ile oturum açın.

Sistemi tekrar açarken ESC tuşuna basılı tutun ve GRUB ekranının gelmesini sağlayın. Ardından "Advanced -> recovery mode" benzeri seçeneklere ulaşmaya deneyin ve gelecek clı konsolunda "root" ile oturum açın.

@Hasan Merkit, tamam hocam birkaç saat işim var dediğinizi yaptığımda yazacağım.

Sistemi tekrar açarken ESC tuşuna basılı tutun ve GRUB ekranının gelmesini sağlayın. Ardından "Advanced -> recovery mode" benzeri seçeneklere ulaşmaya deneyin ve gelecek clı konsolunda "root" ile oturum açın.

@Hasan Merkit, evet hocam root ile oturum açtım şu an konsoldayım ne yapmam gerek?

Son düzenleme: