1163

Başarılı
OBS ile kayit alirken belirli bir sure sonra ekranin takili kalmasi gibi bir sorunum var. USB uzerinden calistirmamla ilgili olabilir mi? Kayit aliyorum sonrasinda izlerken kesildigini gorunce cok uzuluyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim.:cry: Ornek video

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de takılmalar oluyordu, FFMPEG VAAPI ayarı vardı onu açtım düzelmişti. İsterseniz sizde deneyin.

Ayrıca sadece pencereyi kayıt edecek şekilde de deneyebilirsiniz.

O da olmazsa USB hızına ve kayıt kalitesine bağlı olarak, USB kayıt hızına yetişemiyor olabilir.

Ekran görüntüsü_2024-02-09_03-39-51.webp

Son düzenleme:
Donanımını ve OBS ayarlarını paylaşabilir misin?

OBS ayarlarını (Bu bilgisayarda OBS kurulu değil o yüzden söylediklerim hatırladığım kadarıyla.) en yüksek kalitede kayıt al yapıp çektiğin videoyu yeniden boyutlandırıyorsan o ayarı kapatıp tekrar video çekebilir misin? (ayarlarının bozulmaması için bu dediklerimi yeni profil oluşturup orada deneyebilirsin) Sonucu paylaşmanı bekliyorum.

Hem onceki varsayılan ayarlar olsun hem sizlerin soyledigi ayarlar olsun hepsini tum kombinasyonlarda denemeye calistim fakat takili kalma sorununu yasamadim. Kafam karisti açıkçası biraz.

@Tasarımcılık yolunda ve @NoobSolid26 vakit ayirip cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Asil amacim bu tarz bir sorunla karsilasan birisi olursa ona sizlerin de sayesinde yardimci olabilmekti, devamli Linux kullanan veya OBS takildigi icin hayat kalitesi dusecek olan birisi degilim. Nasil oldugunu anlamadan sorunun cozulmesi moralimi bozdu, belki de o sadece o an olusan bir hataydi ve sonrasinda gecti.

Son düzenleyen: Moderatör: