bar107
Uzman
Linux mind kurmak istiyorum. ISO dosyasını sitesinden yaklaşık 1 ay önce indirip Ventoy programı ile diske yazdım (diskte başka Linux ISO'ları ve Windows 11 ISO'su da var ). 1 ay boyubca defalarca kurmaya çalıştım çeşitli sebeplerden dolayı ya vazgeçtim ya da hata verdi, kurmadım.
Dün gece gene kurmaya çalıştım. Kurulum aşamasına kadar geliyor hatta kurulum dosyaları neredeyse aktarıldı yazıyor ama bir türlü kurulup tamamlanmıyordu. 40 dk yakın tamamlansın diye bekledim ama olmadı. Ben de kapatıp yattım.
Kurulumun bu kadar uzun sürmesi normal mi? 40 dk kadar aşagıdaki siyah ekranda doayalar açılıyor gibi duruyordu ama 40 dk beklememe ragmen sonuç alamadım. Beklemeli miydim?
Mint birincil (C diskine SSD MV2) değil de D diskine SSD MV2'yi 60 GB bir bölüm bölerek kurmaya çalıştım bunun da bir hata doğurma ihtimali var mı? C diskinde Windows 10 kurulu ve ekstra alan yok geri kalan alanlarda oyunlar kurulu.
Sistemim;
Bu bilgiler sonucunda nerede hata yapıyorum da bir türlü Mint'i kuramıyorum.
Dün gece gene kurmaya çalıştım. Kurulum aşamasına kadar geliyor hatta kurulum dosyaları neredeyse aktarıldı yazıyor ama bir türlü kurulup tamamlanmıyordu. 40 dk yakın tamamlansın diye bekledim ama olmadı. Ben de kapatıp yattım.
Kurulumun bu kadar uzun sürmesi normal mi? 40 dk kadar aşagıdaki siyah ekranda doayalar açılıyor gibi duruyordu ama 40 dk beklememe ragmen sonuç alamadım. Beklemeli miydim?
Mint birincil (C diskine SSD MV2) değil de D diskine SSD MV2'yi 60 GB bir bölüm bölerek kurmaya çalıştım bunun da bir hata doğurma ihtimali var mı? C diskinde Windows 10 kurulu ve ekstra alan yok geri kalan alanlarda oyunlar kurulu.
Sistemim;
- AMD Ryzen 5 7600
- MSI Pro B650M-A Wi-Fi AM5
- MSI Radeon RX 6800 gaming Z Trio 16g 16 GB GDDR6 256 bit
- Kingston Beast 32 GB 5600MHz DDR5
- Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe
Bu bilgiler sonucunda nerede hata yapıyorum da bir türlü Mint'i kuramıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: