Başlangıç için bana göre en mantıklı dağıtım. Kullanması gerçekten kolay. Ben de ilk 20.2 Xfce kullanmıştım. Son sürümlerini pek çok bilmiyorum ama.
Başlangıçtan sonra ama bence o maceraya devam edilmeli. Çünlü Debian ve Ubuntu tabanının biraz fazla geriden geldiğini düşünüyorum.
Nisan ayından beri yarı zamanlı, Ekim ayından beri de tam zamanlı kullanıyorum.
Bayağı güzel ve kullanımı rahat bir dağıtım. Çoğu dağıtımda olmayan işinizi kolaylaştıracak araçlar ile geliyor Mint. Pek bir sorun yaşamadım kullanmaya başladığımdan beri. Yani gayet memnunum.
Teşekkürler bilgilendirme için. LMDE sürümü kullanılabilir o halde. Ama kaynak kullanımı açısından pek tatmin etmiyor beni. Saf debian kurulumu yine mantıklı geliyor. En son kurduğumda baya basitti kurulumu, dual boot yaparken disk biçimlendirme ile de çok uğraşmadım.
Teşekkürler bilgilendirme için. LMDE sürümü kullanılabilir o halde. Ama kaynak kullanımı açısından pek tatmin etmiyor beni. Saf Debian kurulumu yine mantıklı geliyor. En son kurduğumda bayağı basitti kurulumu, Dual boot yaparken disk biçimlendirme ile de çok uğraşmadım.
İlginç. Mint'i açıyorsun direkt gerçek arayüzü ile geliyor, bayağı basitte kurulumu.
Windows 11'de bile ilk açılışta gelen şu taş devrinden kalma arayüzden iyidir bence. Senin fikrin ama.