Yusuf Kerem
Yetkin
Linux Mint sizce nasıl?
Debian tabanlı olsa iş görebilirdi. Ubuntu olduğundan hem kaynak kullanımı diğer dağıtımlara göre kötü hem de kapalı kaynak.
Debian tabanlısı mükemmel bence.
Teşekkürler bilgilendirme için. LMDE sürümü kullanılabilir o halde. Ama kaynak kullanımı açısından pek tatmin etmiyor beni. Saf debian kurulumu yine mantıklı geliyor. En son kurduğumda baya basitti kurulumu, dual boot yaparken disk biçimlendirme ile de çok uğraşmadım.Nisan ayından beri yarı zamanlı, Ekim ayından beri de tam zamanlı kullanıyorum.
Bayağı güzel ve kullanımı rahat bir dağıtım. Pek bir sorun yaşamadım kullanmaya başladığımdan beri. Gayet memnunum.
Hocam Ubuntu kapalı kaynak değil ki. Sadece Snap uygulama mağazası öyle. Ayrıca debian tabanlı bir sürümü de var.
Teşekkürler bilgilendirme için. LMDE sürümü kullanılabilir o halde. Ama kaynak kullanımı açısından pek tatmin etmiyor beni. Saf Debian kurulumu yine mantıklı geliyor. En son kurduğumda bayağı basitti kurulumu, Dual boot yaparken disk biçimlendirme ile de çok uğraşmadım.
İlginç. Mint'i açıyorsun direkt gerçek arayüzü ile geliyor, bayağı basitte kurulumu.Haytımda hiç kullanmadım ama kullanasım var.
Bana karmaşık geliyor.