kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.919 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.298 Yer Bootloader Bugün 17:07 #11 Yeniçocuk dedi: Linux yeni giriş yapan birisiyim öneri olarak zorin önerilmişti. Olmadı onun ISO'sunu indireyim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS kurun hocam.
Yeniçocuk dedi: Linux yeni giriş yapan birisiyim öneri olarak zorin önerilmişti. Olmadı onun ISO'sunu indireyim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS kurun hocam.
KS KS Yeniçocuk Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 110 Beğeniler 34 Yer Orodruin Bugün 17:07 #12 JJX dedi: Ben oynayınca bir problem olmamıştı. Zamanınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Yarın göz atacağım bir şekilde. kompetankedi dedi: Zorin OS kurun hocam. Genişletmek için tıkla... Hemen kurulur mu ki? Akşam iş mesaisi var ama deneyelim önce yedek alayım.
JJX dedi: Ben oynayınca bir problem olmamıştı. Zamanınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Yarın göz atacağım bir şekilde. kompetankedi dedi: Zorin OS kurun hocam. Genişletmek için tıkla... Hemen kurulur mu ki? Akşam iş mesaisi var ama deneyelim önce yedek alayım.
J JJX Becerikli Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 139 Beğeniler 85 Bugün 17:09 #13 Yeniçocuk dedi: Hemen kurulur mu ki? Akşam iş mesaisi var ama deneyelim önce yedek alayım. Genişletmek için tıkla... Ben 20-25 dakikada kurmuştum. Disk hızınıza bağlı.
Yeniçocuk dedi: Hemen kurulur mu ki? Akşam iş mesaisi var ama deneyelim önce yedek alayım. Genişletmek için tıkla... Ben 20-25 dakikada kurmuştum. Disk hızınıza bağlı.
KS KS Yeniçocuk Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 110 Beğeniler 34 Yer Orodruin Bugün 17:16 #14 JJX dedi: Ben 20-25 dakikada kurmuştum. Disk hızınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Yedek aldım zaten başlayacağım formata.
JJX dedi: Ben 20-25 dakikada kurmuştum. Disk hızınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Yedek aldım zaten başlayacağım formata.