Yer
Cintra
Efendim, Linux'tan ayrılıp Windows 11'e geçeceğim ancak geçemiyorum çünkü herhangi bir ISO yükleme program Linux Mint Mate sürümünde çalışmıyor. Bu sebeple Fedora Media Writer'ı kullanacağım. Nasıl indireceğimi unuttum. Yardımcı olursanız sevinirim :D

Sonunda birinin aklına konunun ilk mesajını okumak gelmiş. Windows 11'e geçmek için Linux'ta sadece WoeUSB'yi kullanabilirsiniz.

sudo apt update
sudo apt upgrade
sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin parted dosfstools ntfs-3g
sudo pip3 install WoeUSB-ng

Sırasıyla deneyiniz.

Sonunda birinin aklına konunun ilk mesajını okumak gelmiş. Windows 11'e geçmek için Linux'ta sadece WoeUSB'yi kullanabilirsiniz.

sudo apt update
sudo apt upgrade
sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin parted dosfstools ntfs-3g

Sırasıyla deneyiniz.

Efendim, WoeUSB'yi indirdiğimde hata veriyor.

sudo apt update
sudo apt upgrade

Sırasıyla deneyiniz.
"sudo apt upgrade" komutunu yazınca hata veriyor.
Hata:

E: Karşılanmamış bağımlılıklar. 'apt --fix-broken install' komutunu paket seçeneği vermeden deneyin (ya da bir çözüm belirtin).

Hata 2:
E: Karşılanmamış bağımlılıklar. 'apt --fix-broken install' komutunu paket seçeneği vermeden deneyin (ya da bir çözüm belirtin).

Hata 3:
pc-bin: command not found

Hata 4:
sudo: pip3: command not found

Ek: Güncelleme yöneticisine girdiğim zaman "1 adet dosya bozuk diyor."

Bozuk dosya:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü 2024-06-27 12-00-05.webp
    Ekran Görüntüsü 2024-06-27 12-00-05.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Önce şu komutları sırayla uygulayın: