yvz

Uzman
Şimdi ben adaptör ile SATA SSD bağlayıp ona Linux Mint kurdum. Sonra bilgisayarın ana kullandığı NVMe SSD'yi Steam'de kütüphane olarak ekledim. CS2 için uyumluluk kısmından Proton 9.0-4'ü seçtim. Birkaç şey indirdi, sonra indirme işlemleri bitti. Şu anda CS2'yi Steam'den açtığım zaman 2 saniye sonra stop kısmı geri play'e dönüyor. Nasıl düzelteceğim?

CS2 native olarak destekleniyor. Uyumluluğun tikini kaldırın. Herhangi bir başlangıç seçeneği girili mi?

CS2 native olarak destekleniyor. Uyumluluğun tikini kaldırın. Herhangi bir başlangıç seçeneği girili mi?
Evet, girili. Gemini bir şeyler yazdırdı
Evet NTFS formatında

Hocam uyumluluğun tikini kaldırıp başlangıç seçeneklerindekini sildim. Şu anda oyun açıldı ama Valve ekranında dondu, mouse falan hareket ettirdiğimde hiçbir şey olmuyor, yerinde kalıyor, alt tab atamıyorum

Alt + PrtSc R E I S U B yapıp sistemi yeniden başlattım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, girili. Gemini bir şeyler yazdırdı

Evet NTFS formatında

Hocam uyumluluğun tikini kaldırıp başlangıç seçeneklerindekini sildim. Şu anda oyun açıldı ama Valve ekranında dondu, mouse falan hareket ettirdiğimde hiçbir şey olmuyor, yerinde kalıyor, alt tab atamıyorum

Alt + PrtSc R E I S U B yapıp sistemi yeniden başlattım hocam.
Tekrar girmeye çalıştınız mı? Her seferinde mi donuyor?