Linux bence oyun açısından Windows'u geçti. Bir işletim sistemi kendi platformu için olmayan yazılımların çoğunu o platformdan daha iyi çalıştırabiliyorsa o konu benim için bitmiştir.Oyunlar sadece saydigin listeyle kisitliysa oyun destegi yok anlamina gelmiyor. Windows'tan sonra en fazla oyun destegi bulunan isletim sistemi Linux.
Detaylar
Kim cevapladı?Penguen
Üstün
- Makaleler
- 5
Hisse mi alıyoruz, transfer mi yapıyoruz ne konuşuyorsunuz oğlum siz.
Peki neden olmasın? Linux daha iyi değil mi? Daha hafif, hızlı, ve en önemlisi bedava.Olmasin.
Bu yanlis. Evet, Acer uyumlu laptop ureticisi ama Dell ve Lenovo'ya bu konuda yaklasamaz.
Oyunlar sadece saydigin listeyle kisitliysa oyun destegi yok anlamina gelmiyor. Windows'tan sonra en fazla oyun destegi bulunan isletim sistemi Linux.
Geraltın kılıcı 37
Üstün
Hisse mi alıyoruz, transfer mi yapıyoruz ne konuşuyorsunuz oğlum siz.
Hocam %20'lik bir kullanıcı kesimini alırsa daha fazla destek olacağı için KDE, Wayland gibi masaüstü ortamları veya ekran protokolleri daha iyi bir şekilde geliştirilebilecek.
Penguen
Üstün
- Makaleler
- 5
Neye göre?
Geraltın kılıcı 37
Üstün
Peki neden olmasın? Linux daha iyi değil mi? Daha hafif, hızlı, ve en önemlisi bedava.
%90 olursa çok aşırıya kaçar. macOS ve Windows ortak olur Arch'ı falan satın alır.
Penguen
Üstün
- Makaleler
- 5
%15'de anlaşalım.Hocam %20'lik bir kullanıcı kesimini alırsa daha fazla destek olacağı için KDE, Wayland gibi masaüstü ortamları veya ekran protokolleri daha iyi bir şekilde geliştirilebilecek.

O öyle olmuyorHocam %20'lik bir kullanıcı kesimini alırsa daha fazla destek olacağı için KDE, Wayland gibi masaüstü ortamları veya ekran protokolleri daha iyi bir şekilde geliştirilebilecek.
Geraltın kılıcı 37
Üstün
Linux bence oyun açısından Windows'u geçti. Bir işletim sistemi kendi platformu için olmayan yazılımların çoğunu o platformdan daha iyi çalıştırabiliyorsa o konu benim için bitmiştir.
Hocam yazdığımı okursanız oyun performansından bahsetmiyorum.
Performans olarak, az yer kaplıyor, az RAM tüketimi, özelleştirebilirlik. Aklıma bunlar geldi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi
- Hakan Yusuf
-