Linux stabil mi?

Bu yuzden cogu yapay zeka ve robotik programlarinin Windows destegi yok/sinirli degil mi?

Isi oyun oynayip internette gezmek olan adam icin Linux berbat. Isi bilgisayar olan adam icin Linux nimet. Gerisi bos muhabbet.

Yapay zeka Windows'ta sınırlı? Yok daha neler. Ne kadar bilgisayar işinde olanar Windows kullanıyor çoğu.

Benim deneyimimde bazılarında evet, bazılarında hayır olarak cevaplayabiliyorum bunu. Buna kesin olarak evet diyebilmek için çok geniş bir örneklemde deney yapmak gerekiyor.

Hepsinde kötü.

Eğer 1000'lerle geliştirici Linux'a katkı yapıyor ve çok hata verirse islik problem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stabildir ancak çeşitli şeyleri öğrenmen gerekiyor. Mesela, Gentoo, Arch veya Debian'ın yazdığı yazıları ve forumlarında geçen şeyleri öğrenmen gerekiyor. Yoksa zorlaşabilir veya Windows gibi değiştirilemez bir dağıtım kullan.

Linux'ta oyun tas gibi de oynanir ama hiçbir seyin calisacagi garanti degildir. Onceligi oyunlar olan insanlarin Linux fanboyuna donusup her yerde Linux'ta soyle iyi oyun oynanir boyle harika FPS alirsin muhabbetleri cok bunaltiyor beni. Linux'ta oyun oynamak tatli-sert bir deneyim.

Windows zaten bilgisayar için en iyi ayarları yapıyor. Linux gibi konfigüre etmeye ihtiyacı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…