Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pabola

Uzman
Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.

Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:

1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)

2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.

3. WoeUSB ile kurduk.

Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.

İyi forumlar.

Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Son düzenleme:
Direkt Ventoy kurup içine Windows ISO'su atacaksın. Ne var bunda arkadaş anlamıyorum ki? Ben öyle yapıyorum Windows Linux hepsi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleme şansınız var mı?
Ben beklerim, bir yandan WIM Capture-Image işlemi bekliyorum zaten.

Direkt Ventoy kurup içine Windows ISO'su atacaksın. Ne var bunda arkadaş anlamıyorum ki? Ben öyle yapıyorum Windows Linux hepsi oluyor.
Ben Linux'e ilk adım attığım zamanlarda benim için de eziyetti. Şimdi çocuk oyuncağı. Muhtemelen onun içinde şu an eziyet.

Artı -1 Eksi
Arkadaş daha o gün aynı adama terminal kullandırmaya çalıştım diye linç ettiniz beni, ama devam edeceğim. Dd kullanmakta hiç bir zorluk yok, dünyanın en basit işi ne var bunda?
Kral sakin ol ben linç etmedim. Önce ben yardımcı olmayı deneyeyim kendisine. Olmazsa sen bakarsın. Bende biliyorum dd komutunu ama önce arayüzlerden ilerleyelim ki ona korkunç görünüp Linux'den tamamen soğutmayalım.

Artı -1 Eksi

Yav birader bir şey demeyeyim diyorum da her şeyi anladığını sanıp bir şey anlamıyorsun. Ben de biliyorum Vento'yu. Kabul etmiyor PC Ventoy balenaEtcher vs. yoksa enayi miyim uğraşayım iki gündür?

Yav birader bir şey demeyeyim diyorum da her şeyi anladığını sanıp bir şey anlamıyorsun. Ben de biliyorum Vento'yu. Kabul etmiyor PC Ventoy balenaEtcher vs. yoksa enayi miyim uğraşayım iki gündür?
Şu anda dediğim işlemi yapıyorsun değil mi boşuna beklemeyeyim?