processor

Üyecik
Merhaba,

Dualboot şekilde hem Windows hem de Fedora kullanıyorum. Benim için F/P bir Wi-Fi adaptörü yeterli. Daha önce TP-Link'in Bluetooth'unu aldım. Linux'umda da Windows'umda da gayet güzel çalışıyor. Sizce yine TP-Link mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir tane TP-link wifi adaptörü var hem Linux Mint hem Windows 11 dual bootta çalışıyor. Tp-link router ve bluetooth adaptörüm de var onlar da sorunsuz, bence TP-Link'ten şaşmayın.

Merhaba,

Dualboot şekilde hem Windows hem de Fedora kullanıyorum. Benim için F/P bir Wi-Fi adaptörü yeterli. Daha önce TP-Link'in Bluetooth'unu aldım. Linux'umda da Windows'umda da gayet güzel çalışıyor. Sizce yine TP-Link mi almalıyım?

Alabilirsin bende kullanıyorum iyi hız değerleri veriyor.Ne türlü istersin?

Kart eğer Intel WiFi çipi kullanıyorsa sorunsuz çalışır. 9260, AX200, AX210 gibi.

Örnek, TP-Link TX55E. Intel AX200 kartı kullanıyor. WiFi ve Bluetooth iki işletim sisteminde de sorunsuz çalışır.

Farklı ürün alacaksanız yorumlara bakın ve araştırın, Intel çipi kullanıp kullanmadığına bakın. Benim sistemimde Fenvi PCI-e kart kullanıyorum, Intel AX210 kart var ve Linux'te sorunsuz.

Kod:
08:00.0 Network controller: Intel Corporation Wi-Fi 6E(802.11ax) AX210/AX1675* 2x2 [Typhoon Peak] (rev 1a)
Bus 001 Device 006: ID 8087:0032 Intel Corp. AX210 Bluetooth

Benim kart bu: https://tr.aliexpress.com/item/1005006782896612.html

İki-üç hafta içinde teslim olur, gümrükte takılmaz.

Intel kullanıyorum.USB Olursa iyi olur.Yurtdışı olmassa iyi olur hocam.

Asus AC1300 adaptörü hem Mint'te, hem de Windows'ta kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.

Bundan evde var ve bunun çekmediği için antenini bükmüştüm. O zaman Windows 10 kullanıyordum tüm driverlar yüklüyü oyun oynarken pingi, kopması çekilmez bunun aslla.

Bir de çok pahalı olmasın maximum 300-350 bandında olursa iyi olur.