Linux'a geçtim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcman80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    linux
Merhaba hocalarım,

Bugün sabah açtığım konu ile Linux'u merak ettim. Şu an da Linux ile yazıyorum. Patates bilgisayar ile Linux çok iyiymiş. Kullandığım OS ise Zorin OS.

Kimi görsem "Linux" diyor bu gidişle beni de geçirteceksiniz.

Zayıf donanımlı bilgisayarlar için hayat kurtarıcı ama söylendiği gibi stabil bulmuyorum Linux'u. Lubuntu kullanıyordum ve sistem artık açılmıyor. İnitramfs diye bir yere atıyor.
Yüksek performans için AntiX tavsiye ederim.
Yeni kullanıcılar için pek uygun olmasa da stabillik için Debian tavsiye ederim.

Her ne kadar birkaç kere denesem de alışkanlıklarından çok zor vazgeçen biriyim. O yüzden Linux kullanmak zor geldi. Ama anında alışabilsem geçerim Linux'e.

Umarım bende geçerim. Windows karanlık tema için bile aktifleştirme istiyor. İstediğin gibi özelleştiremiyorsun.

Umarım bende geçerim. Windows karanlık tema için bile aktifleştirme istiyor. İstediğin gibi özelleştiremiyorsun.
Bunu kullanabilirsin.

6 senedir Ubuntu ve 12 senelik Android kullanan biri olarak Linux köküne kadar candır.

4-5 yıldır linux kullanıyorum ben de. ZorinOS hiç kullanmadım. Linux Mint ile başladım. Tabii çocukken merak edip pardus ve ubuntu kurmuştum ama ne olduğunu bile bilmiyordum kurduğum şeyin. Meğer Linux kurmuşum ve bu Windows değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…