Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

7107

Becerikli
Kart AMD Radeon HD 5550 Series. Bodhi Linux'a yüklemek istiyorum. Denedim hata verdi. Hata: 'XServer _64a' is not supported. Supported versions are X.Org 6.9 or later, up to XServer 1.10

Nasıl hatasız sürücü yüklerim. ".run" dosyası mevcut.

Çözüm
AMD ve Intel için ekran kartı sürücüsü yüklemenize gerek yok. Kernel ile beraber geliyorlar zaten. Sürücüleri inxi aracını yükleyip inxi -G komutu ile kontrol edebilirsiniz.
AMD ve Intel için ekran kartı sürücüsü yüklemenize gerek yok. Kernel ile beraber geliyorlar zaten. Sürücüleri inxi aracını yükleyip inxi -G komutu ile kontrol edebilirsiniz.

Çözüm
Kart AMD Radeon HD 5550 Series. Bodhi Linux'a yüklemek istiyorum. Denedim hata verdi. Hata: 'XServer _64a' is not supported. Supported versions are X.Org 6.9 or later, up to XServer 1.10

Nasıl hatasız sürücü yüklerim. ".run" dosyası mevcut.
Haklı bir sebebin yoksa AMD'nin sitesinden driver indirme. Zaten Çekirdeğe gömülü olarak geliyor.

Nasıl hatasız sürücü yüklerim? ".run" dosyası mevcut.

Zaten var olan sürücüyü neden bozuk kapalı kaynak sürücü ile değiştirmek istiyorsun anlamadım.
lspci -k | grep -EA3 'VGA|3D|Display' ile kontrol et sürücüyü, amdgpu veya Radeon isimli sürücü zaten kurulu geliyor.

Son düzenleme: