Merak ettim. CloudFlare'ın sitesindekileri yaptım olmadı. KDE Plasma ve Fedora kullanıyorum.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüm:
KDE Plasma üzerinden değiştirdim. Ethernet veya Wi-Fi ağınızı bulun. Ve sonra IPv4 kısmına gelip DNS kısmından şu iki DNS adresini ekleyin "1.1.1.1", "1.0.0.1". Sonra PC'yi yeniden başlatın. Bu yöntem ile Roblox, Pastebin, Discord'a girebildim.
KDE Plasma üzerinden değiştirdim. Ethernet veya Wi-Fi ağınızı bulun. Ve sonra IPv4 kısmına gelip DNS kısmından şu iki DNS adresini ekleyin "1.1.1.1", "1.0.0.1". Sonra PC'yi yeniden başlatın. Bu yöntem ile Roblox, Pastebin, Discord'a girebildim.
Merak ettim. CloudFlare'ın sitesindekileri yaptım olmadı. KDE Plasma ve Fedora kullanıyorum.
Bash:
$ sudo apt install systemd-resolved
$ sudo nano /etc/systemd/resolved.conf
DNS=1.1.1.1
Fedora olduğu için böyle yapmam lazım değil mi? "sudo dnf install systemd-resolved".Bash:$ sudo apt install systemd-resolved $ sudo nano /etc/systemd/resolved.conf DNS=1.1.1.1
Evet. Fedora'da belki zaten yüklü de olabilir. Bilemiyorum.Fedora olduğu için böyle yapmam lazım değil mi? "sudo dnf install systemd-resolved".
Bunları yapınca internet gidebilir, korkmayın.
Bash:
$ sudo systemctl restart systemd-resolved
Çözüm:
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-