AMD'nin surucusu daha basit/hafif oldugu icin eski oyunlarda fazla performans gosteriyor, asil olay kas gucu mu her neyse ona geldiginde NVIDIA daha iyi performans gosteren.
Asıl olay kas gücü değildir. Mesela, Xbox Series S çok güçlü bir konsol mu? Değil tabii ki. Ancak bakıldığında istediğin oyunu 60FPS alarak oynayabilir misin? Evet. Çünkü oyun yapımcıları bu konsola özel optimizasyon yapıyorlar. NVIDIA'da böyle yapıyor işte.
Aynı fiyatta, hatta daha da düşük fiyatta AMD tokatlıyor. bkz. 4060 ve benim kart. Arada 2bin TL fiyat farkı var yazılımsız teknolojisiz alıyor benim kartım.
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 GLX-46NSL8MD9NXV 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 GLX-46NSL8MD9NXV 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Fan sayısı faktörlerden sadece birisi. Marka özelinde konuşuyorum ben. Kalite konusunda Galax'ın hiç şansı yok. Daha az video bellek ve daha leş performans için daha çok para verip Nvidia alabilirsiniz.
Fan sayısı faktörlerden sadece birisi. Marka özelinde konuşuyorum ben. Kalite konusunda Galax'ın hiç şansı yok. Daha az video bellek ve daha leş performans için daha çok para verip NVIDIA alabilirsiniz.
Ben bunu duymamış olayım! Galax dediğimiz firma hem parça kalitesi hem de soğutma performansı konusunda NVIDIA'nın en iyi kart üreticisi. O adamların HOF modelleri dünyaca ünlü!
Ek: 10GB VRAM bir şeyi ifade etmiyor çünkü kartı sayılı oyunlar haricen efektif kullanamayacaksın.
Ben bunu duymamış olayım! Galax dediğimiz firma hem parça kalitesi hem de soğutma performansı konusunda NVIDIA'nın en iyi kart üreticisi. O adamların HOF modelleri dünyaca ünlü!
Ek: 10GB VRAM bir şeyi ifade etmiyor çünkü kartı sayılı oyunlar haricen efektif kullanamayacaksın.
Bir süredir yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama bu şimdilik sadece bir hayal, daha para biriktirmeye bile başlamadım. Aklımda Full AMD bir sistem toplamak vardı ama AMD sürücülerinin efektif olmadığına dair birkaç video görmüştüm, adamlar "NVIDIA sürücülerini ayrı kuruyorsunuz ama çok daha iyiler" diyordu. AMD sürücülerinin durumu Linux'te gerçekten bu kadar kötü mü?