Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Gerek yok. Başta rahata alışırlarsa ufak bir sorunda kayaya toslamış gibi hissederler. Linux'a geçiyorsan biraz çabalayıp ortama ayak uydursunlar derim.Bu videoyu izlerken aklıma takıldı. Eğer bu tarz bir şey varsa yeni kullanıcılar çok rahat ederler.
Evet, hayvan gibi sembolik link atayarak denen sey yapilabilir hatta bunu yapan bir dagitim da mevcut ama tamamen farkli bir dosya dizin felsefesi benimseyen bir isletim sistemi icin yapilmasi daha da kafa karistirici olur. Standart kullanici home dizini disina ciliyorsa kasiniyor demektir zaten.Bu videoyu izlerken aklıma takıldı. Eğer bu tarz bir şey varsa yeni kullanıcılar çok rahat ederler.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam Dragon Age'e mod kurmak için Windows dosya dizinini açınca yarım saat araştırdım bulamadım. Bu sebeple HDD'ye Windows 10 LTSC kurdum.Evet, hayvan gibi sembolik link atayarak denen sey yapilabilir hatta bunu yapan bir dagitim da mevcut ama tamamen farkli bir dosya dizin felsefesi benimseyen bir isletim sistemi icin yapilmasi daha da kafa karistirici olur. Standart kullanici home dizini disina ciliyorsa kasiniyor demektir zaten.
Hocam Dragon Age'e mod kurmak için Windows dosya dizinini açınca yarım saat araştırdım bulamadım. Bu sebeple HDD'ye Windows 10 LTSC kurdum.
/home/rael/.wine/drive_c icinde olmali eger duz wine ile kurduysan. Steam ile kurduysan
/home/rael/.steam/steam/steamapps/compatdata icindeki klasorlerden biri.Hepten Windows gibi cevirme yapmak gibi bir secenegin yok zaten, sen ne edersen et o oyunlar
~/.wine icine kurulacak.Geraltın kılıcı
Üstün
Bottles'tan EA App kurduktan sonra yükledim./home/rael/.wine/drive_cicinde olmali eger duz wine ile kurduysan.
Steam ile kurduysan/home/rael/.steam/steam/steamapps/compatdataicindeki klasorlerden biri.
Hepten Windows gibi cevirme yapmak gibi bir secenegin yok zaten, sen ne edersen et o oyunlar~/.wineicine kurulacak.
Orada daha ~/.bottles icinde bir yerlerde olmali. Bottles'da kurulum konumunu ac secenegi de olacakti hem.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-