Rehber Linux'ta Easy Anti Cheat ile çalışan Epic oyunları nasıl oynanır?

Cogu oyuncu Epic Games uzerinden oynuyor'da olabilir emin degilim.
Bu site sadece Steam bazlı diye biliyorum. EpicDB gibisinden bir şey araştırdım da bulamadım.
Fall Guys Epic'te çok oynanıyor diye biliyorum.

@Tuhoiisa, bir şey soracağım, Heroic ile oynanan Epic oyunlarından başarım kazanılabiliyor mu? Çünkü bazı oyunlarda Epic'te başarımlar açık.

Ben Proton-GE ile Fall Guys çalıştırdım gayet güzel çalışıyor. İlk'de hatalar çıktı ama sonra çalıştı. Ve banlamadım.
Aynen bende de öyle oldu.

Geçen gün Rocket League ve Fall Guys'ın Fortnite'ın içine taşınacağı gibi bir haber duymuştum. Fortnite'ı aynı Roblox gibi platforma çevirmeyi düşünüyorlar galiba.

Kaynak Link:

Geçen gün Rocket League ve Fall Guys'ın Fortnite'ın içine taşınacağı gibi bir haber duymuştum. Fortnite'ı aynı Roblox gibi platforma çevirmeyi düşünüyorlar galiba.

Kaynak Link:
Rocket League'i, son oynadigim oyundan sonra bilgisayarimdan silmistim ama Switch'te bir denemek istedim, elde oynamasi zevkli diyordum, arada casual oyun girer alistiririm diyordum kendimi ama Rocket League'i tamamen silmenin zamani gelmis gibi :/.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…