Eki Görüntüle 197665
Hunt: Showdown 1896 oyunu açılmıyordu hiçbir şekilde. Gariptir, Reddit'te gördüm: Kütüphane -> Oyunun sayfası -> Properties -> Dil -> İngilizce şeklinde dili değiştirdim ve oyun açıldı.
Eki Görüntüle 197668Eki Görüntüle 197667
Sorularım şunlar:
- Dili İngilizce yapmakla EAC launch edilmesi ne alaka?
- Türkçe oynamanın bir mümkünatı var mı?
Açıkçası ben İngilizce oynarım sırf Linux'ta kalmak adına, Windows'a dönmemek için. Ama Türkçe oynamanın bir imkanı varsa bilmek de isterim.
Easy Anti-Cheat Hatasını Çözme Adımları:
1.
Oyun Dosyalarını Kontrol Et:
- Oyun platformunuz (Steam, Epic Games, vb.) üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın.
- Hatalı dosyaların tekrar yüklenmesini sağlar.
2.
EAC’yi Yeniden Yükleyin:
- Oyun dosyaları içinde "EasyAntiCheat" klasörüne gidin.
- "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını çalıştırın ve "Repair" seçeneğini seçin.
3.
Dil Ayarlarını Kontrol Et:
- EAC bazen dil ayarları nedeniyle sorun çıkarabilir. Bu yüzden, oyunu İngilizce olarak başlatmayı deneyin.
- Oyun ayarlarından veya başlatıcıdan dili İngilizce yapın.
4.
Sistem Güncellemeleri:
- İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Tüm güncellemeleri uygulayın.
5.
Güvenlik Yazılımını Kontrol Edin:
- Antivirüs veya güvenlik duvarı EAC’nin çalışmasını engelleyebilir. Geçici olarak devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
6.
Yazılımı Yönetici Olarak Çalıştırın:
- Oyun veya başlatıcı üzerinde sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
7.
Önbelleği Temizleyin:
- Oyun platformunuz üzerindeki önbelleği temizleyin. Çoğu zaman bu, başlangıç hatalarını giderir.
Türkçe Oynamak İçin:
- Çoğu EAC kullanılan oyun, sadece belirli diller desteklemektedir. Eğer oyunun Türkçe dil desteği yoksa, EAC kaynaklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
- Oyun ayarlarından veya topluluk forumlarından Türkçe dil desteği hakkında bilgi alabilirsiniz, ancak genellikle EAC ile birlikte dalgalanmalar olabilir.
Eğer dil desteğiyle ilgili belirli bir bilgi yoksa, oyunun resmi kaynaklarına göz atmanız önerilir.