Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #1 FG'i Witcher 3'te bir türlü açamadım. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var. EK: NVIDIA Driver'ı 535 sürümünde. Şu anda 550'ye geçiriyorum. Büyük ihtimalle o zaman düzelir. Son düzenleme: 3 Eylül 2024
FG'i Witcher 3'te bir türlü açamadım. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var. EK: NVIDIA Driver'ı 535 sürümünde. Şu anda 550'ye geçiriyorum. Büyük ihtimalle o zaman düzelir.
Çözüm Geraltın kılıcı 11 Eylül 2024 gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?
gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Eylül 2024 #21 Cruslan dedi: Sizce FSR 3 nasıldı? Ben Wukong'un Benchmark'ını denemek için kurunca kalite olarak iyi ve akılıcığı gerçekten sağladığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Akicilik sagliyor tek sorun input lag. Geraltın kılıcı dedi: Hocam şu anda Garuda kurdum. Öyle deneyeceğim. Bu arada nasıl patchleyeceğim? EK: dxvk'nın sadece "bin" sürümü var ve vkd3d'ninde "git" sürümü yok. Düzeltme: vkd3d'nin ve dxvk'nın "git" versiyonunu buldum. AUR (en) - dxvk-git aur.archlinux.org AUR (en) - vkd3d-git aur.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Arkadas patchlenmis Proton'un linkini atmis zaten. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Sizce FSR 3 nasıldı? Ben Wukong'un Benchmark'ını denemek için kurunca kalite olarak iyi ve akılıcığı gerçekten sağladığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Akicilik sagliyor tek sorun input lag. Geraltın kılıcı dedi: Hocam şu anda Garuda kurdum. Öyle deneyeceğim. Bu arada nasıl patchleyeceğim? EK: dxvk'nın sadece "bin" sürümü var ve vkd3d'ninde "git" sürümü yok. Düzeltme: vkd3d'nin ve dxvk'nın "git" versiyonunu buldum. AUR (en) - dxvk-git aur.archlinux.org AUR (en) - vkd3d-git aur.archlinux.org Genişletmek için tıkla... Arkadas patchlenmis Proton'un linkini atmis zaten.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #22 gen2 dedi: Akicilik sagliyor tek sorun input lag. Arkadas patchlenmis Proton'un linkini atmis zaten. Genişletmek için tıkla... Onunla denedim ancak olmadı. Bu nedenle sistem değiştirdim. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Akicilik sagliyor tek sorun input lag. Arkadas patchlenmis Proton'un linkini atmis zaten. Genişletmek için tıkla... Onunla denedim ancak olmadı. Bu nedenle sistem değiştirdim.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Eylül 2024 #23 Geraltın kılıcı dedi: Onunla denedim ancak olmadı. Bu nedenle sistem değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Olmasi lazim sorun baska bir yerdedir. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Onunla denedim ancak olmadı. Bu nedenle sistem değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Olmasi lazim sorun baska bir yerdedir.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #24 gen2 dedi: Olmasi lazim sorun baska bir yerdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Olmasi lazim sorun baska bir yerdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Eylül 2024 #25 Geraltın kılıcı dedi: Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir de bu sorunun illa Proton'da oldugu anlamina gelmiyor. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir de bu sorunun illa Proton'da oldugu anlamina gelmiyor.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #26 gen2 dedi: Olabilir de bu sorunun illa Proton'da oldugu anlamina gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Proton ile alakalıdır demiyorum. Sorunun neden olduğunu anlamadım. Hocam yardımcı olursanız sevinirim Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Olabilir de bu sorunun illa Proton'da oldugu anlamina gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Proton ile alakalıdır demiyorum. Sorunun neden olduğunu anlamadım. Hocam yardımcı olursanız sevinirim
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Eylül 2024 #27 Geraltın kılıcı dedi: Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor. Genişletmek için tıkla... DXVK ve VKD3D en son git versiyonlarini kurmak icin github adreslerini klonluyorsun sonra makepkg -si komutunu giriyorsun kuruluyor. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam oyunda Geralt'ın konrtolünü aldığım an atıyor. Genişletmek için tıkla... DXVK ve VKD3D en son git versiyonlarini kurmak icin github adreslerini klonluyorsun sonra makepkg -si komutunu giriyorsun kuruluyor.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #28 gen2 dedi: DXVK ve VKD3D en son git versiyonlarini kurmak icin github adreslerini klonluyorsun sonra makepkg -si komutunu giriyorsun kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Aur kütüphanesinden indirdim. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: DXVK ve VKD3D en son git versiyonlarini kurmak icin github adreslerini klonluyorsun sonra makepkg -si komutunu giriyorsun kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Aur kütüphanesinden indirdim.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Eylül 2024 #29 Geraltın kılıcı dedi: Ben Aur kütüphanesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Soyledigim gibi yap sen. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Ben Aur kütüphanesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Soyledigim gibi yap sen.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #30 gen2 dedi: Soyledigim gibi yap sen. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PKGBUİLD kurulu değil., Ek: Kurmam için bu $ işareti yapmam lazım. Ancak Garuda Linux öyle bir komutun olmadığını söylüyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Soyledigim gibi yap sen. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PKGBUİLD kurulu değil., Ek: Kurmam için bu $ işareti yapmam lazım. Ancak Garuda Linux öyle bir komutun olmadığını söylüyor.