Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 3 Eylül 2024 #1 FG'i Witcher 3'te bir türlü açamadım. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var. EK: NVIDIA Driver'ı 535 sürümünde. Şu anda 550'ye geçiriyorum. Büyük ihtimalle o zaman düzelir. Son düzenleme: 3 Eylül 2024
FG'i Witcher 3'te bir türlü açamadım. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var. EK: NVIDIA Driver'ı 535 sürümünde. Şu anda 550'ye geçiriyorum. Büyük ihtimalle o zaman düzelir.
Çözüm Geraltın kılıcı 11 Eylül 2024 gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?
gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #51 gen2 dedi: Dedim ama yanlış DXVK ve vkd3D-proton versiyonlarini kullaniyorsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar en son sürüm Git versiyonunda. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Dedim ama yanlış DXVK ve vkd3D-proton versiyonlarini kullaniyorsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar en son sürüm Git versiyonunda.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 11 Eylül 2024 #52 Geraltın kılıcı dedi: Hocam onlar en son sürüm Git versiyonunda. Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sikinti olabilir o zaman. Simdi Witcher 3 indirip deneme sansim yok baska bir oyunda denedin mi hic modu? Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam onlar en son sürüm Git versiyonunda. Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sikinti olabilir o zaman. Simdi Witcher 3 indirip deneme sansim yok baska bir oyunda denedin mi hic modu?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #53 gen2 dedi: Oyunda bir sikinti olabilir o zaman. Simdi Witcher 3 indirip deneme sansim yok baska bir oyunda denedin mi hic modu? Genişletmek için tıkla... DLSS 3'ü sadece Wİtcher 3'de denedim. CP77'de deneyebilirim. Bu arada Heroic Games'e LFX2 proton sürümünü nasıl atıcam? Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Oyunda bir sikinti olabilir o zaman. Simdi Witcher 3 indirip deneme sansim yok baska bir oyunda denedin mi hic modu? Genişletmek için tıkla... DLSS 3'ü sadece Wİtcher 3'de denedim. CP77'de deneyebilirim. Bu arada Heroic Games'e LFX2 proton sürümünü nasıl atıcam?
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 11 Eylül 2024 #54 Geraltın kılıcı dedi: DLSS 3'ü sadece Wİtcher 3'de denedim. CP77'de deneyebilirim. Bu arada Heroic Games'e LFX2 proton sürümünü nasıl atıcam? Genişletmek için tıkla... Heroic Games hic kullanmadim, CP'de bir dene bakalim calisacak mi? Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: DLSS 3'ü sadece Wİtcher 3'de denedim. CP77'de deneyebilirim. Bu arada Heroic Games'e LFX2 proton sürümünü nasıl atıcam? Genişletmek için tıkla... Heroic Games hic kullanmadim, CP'de bir dene bakalim calisacak mi?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #55 gen2 dedi: Heroic Games hic kullanmadim, CP'de bir dene bakalim calisacak mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende bende 1Gb internet var. Ancak Heroic en fazla 400'de indiriyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Heroic Games hic kullanmadim, CP'de bir dene bakalim calisacak mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bende bende 1Gb internet var. Ancak Heroic en fazla 400'de indiriyor.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 11 Eylül 2024 #56 Geraltın kılıcı dedi: Hocam bende bende 1Gb internet var. Ancak Heroic en fazla 400'de indiriyor. Genişletmek için tıkla... Bas torrentten indir gitsin ya. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam bende bende 1Gb internet var. Ancak Heroic en fazla 400'de indiriyor. Genişletmek için tıkla... Bas torrentten indir gitsin ya.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #57 gen2 dedi: Bas torrentten indir gitsin ya. Genişletmek için tıkla... Hocam Heroic'te komut sekmesine komutları yazdım ancak açılmıyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Bas torrentten indir gitsin ya. Genişletmek için tıkla... Hocam Heroic'te komut sekmesine komutları yazdım ancak açılmıyor.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 11 Eylül 2024 #58 Geraltın kılıcı dedi: Hocam Heroic'te komut sekmesine komutları yazdım ancak açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam Heroic'te komut sekmesine komutları yazdım ancak açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #59 gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam? Son düzenleme: 11 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... 560'da kullanıyorum. gen2 dedi: Vallahi Heroic kullanan varsa bir baksin bu duruma simdi ne soylesem yalan olacak. Surucuyu 560'a gecirmeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. İnternette gezerken eski bir LukeFZ modu buldum. Gittim onu indirdim ve çözdüm. Eğer yenisini bulursanız atabilirmisiniz hocam?