Herhangi biri. Arch, openSUSE, Fedora ya da KDE6 kullanan herhangi bir dagitimda uykudan uyanirken %30 olasilikla plasma cokebiliyor.

@Cruslan Intel kart kullanmam sebepli framebuffer hakkinda olabilir demisti diye hatirliyorum ama onun yerine GNOME tercih ediyorum.
Plasma çok deneysel ilerliyor. Ben bile bazen sorun yaşayabiliyorum.

Ben aktif Testing kullanıcısıyım. Bazen ağzımın yandığı oluyor. Arch gibi hızlıca genelde aksiyon alınıyor ama gene bir süre geçiyor. Downgrade imkanı çok iyi.
Evet ben de 10 yil kadar Funtoo kullanmistim Current bransinda onda baya problem yasaniyordu. Ben surekli update gelecegi icin stable bransini kullaniyorum. Yoksa direkt Testing'e gecerim.

Evet ben de 10 yil kadar Funtoo kullanmistim Current bransinda onda baya problem yasaniyordu. Ben surekli update gelecegi icin stable bransini kullaniyorum. Yoksa direkt Testing'e gecerim.
Funtoo kepek indirdi, değil mi? x86 için daha optimize diye biliyorum. Wayland'a resmi desteğimiz yok yazıyordu sayfasında.

Funtoo'yu bitirdiler. Zaten uzun zamandir direniyordu bir ara Sabayon ile birlesme hikayesi cikmisti gerceklesmedi.
Ben sadece sizle olan tartışmalarımızla merak ettiğim için kullanmaya başlamıştım. Bayağı oldu aslında ama Gentoo'nun forklarını çok bilmiyorum. Funtoo'nun sitesine göz attım sadece, maddi imkansızlıklar mı bitmesine sebep oldu? Gentoo'nun hem sponsorları hem de düzgün bir gelir akışı var. SPI çatısı altına da girdikleri için bağış anlamında daha rahat bir noktaya ulaşmıştır Gentoo. Özellikle geçen sene GURU'ya yapılan commitler ciddi artmış.

Ben sadece sizle olan tartışmalarımızla merak ettiğim için kullanmaya başlamıştım. Bayağı oldu aslında ama Gentoo'nun forklarını çok bilmiyorum. Funtoo'nun sitesine göz attım sadece, maddi imkansızlıklar mı bitmesine sebep oldu? Gentoo'nun hem sponsorları hem de düzgün bir gelir akışı var. SPI çatısı altına da girdikleri için bağış anlamında daha rahat bir noktaya ulaşmıştır Gentoo. Özellikle geçen sene GURU'ya yapılan commitler ciddi artmış.
Yeterince kullanicisi ve gelistiricisi olmadigi icin sonlandi Funtoo projesi. Funtoo 2010 larda Gentoo'dan cok daha iyiydi o zamanlar kullanicisi da coktu yeterince gelistiricis de vardi.