Detaylar
Kim cevapladı?Maalesef ki Open IV'ün resmi bir Linux desteği bulunmamakta. Ancak Bottles gibi araçlar ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz. İşinize yarayabilecek bazı bağlantıları bırakıyorum;
steamcommunity.com
How to use OpenIV on linux :: Grand Theft Auto V General Discussions
how should i go about modding my gta 5 when im running linux? OpenIV doesnt seem to want to work with linux so im kinda running out of luck here I have the game on the rockstar games launcher not on steam if that makes a difference
- Makaleler
- 24
Bottles ile calistiranlar olmuş. Dotnet48 bağımlığını kurman lazım ama Bottles içinde.
BurakTR
Yetkin
Bottles ile calistiranlar olmuş. Dotnet48 bağımlığını kurman lazım ama bottles içinde.
Maalesef ki Open IV'ün resmi bir Linux desteği bulunmamakta. Ancak bottles gibi araçlar ile çalıştırmayı deneyebilirsiniz. İşinize yarayabilecek bazı bağlantıları bırakıyorum;
![]()
How to use OpenIV on linux :: Grand Theft Auto V General Discussions
how should i go about modding my gta 5 when im running linux? OpenIV doesnt seem to want to work with linux so im kinda running out of luck here I have the game on the rockstar games launcher not on steam if that makes a differencesteamcommunity.com
Tamam hocam deneyeyim bir.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Wine ile çalıştırabilirsiniz muhtemelen. Wine ile kernel düzeyi erişim isteyen şeyler hariç her şey açılabilir diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
Ekstre kesimi sonrası yapılan ödeme için ekstra ödeme yapılır mı?
- PoseidonWhisper
-
-
-
-
-
Rehber Firefox'ta Telemetre nasıl kapatılır? Hardening ayarları nasıl yapılır?
- hewasagoodstalker