Detaylar
Kim cevapladı?Kabul etmediler ki iki şıkkı, diğer şıkkı direkt iptal ettiler.Ben geçen sefer de söyledim size; Matematik iki şık kabul edilecek ve edebiyatta da eski basım yazısı olduğu için iptal edilmemeliydi. 2018’den beri ilk iptal bu galiba.
2019 TYT 7. soru var. Matematik.Ben geçen sefer de söyledim size; Matematik iki şık kabul edilecek ve edebiyatta da eski basım yazısı olduğu için iptal edilmemeliydi. 2018’den beri ilk iptal bu galiba.
Ben geçen sefer de söyledim size; Matematik iki şık kabul edilecek ve edebiyatta da eski basım yazısı olduğu için iptal edilmemeliydi. 2018’den beri ilk iptal bu galiba.
Ben geçen sefer de söyledim size; Matematik iki şık kabul edilecek ve edebiyatta da eski basım yazısı olduğu için iptal edilmemeliydi. 2018’den beri ilk iptal bu galiba.
Eksik yazmışım hocam, iki şıkkın da kabul edilmesi lazımdı bence.Kabul etmediler ki iki şıkkı, diğer şıkkı direkt iptal ettiler.
Şu tek çift sorusu mu?
Evet. Manifestledim resmen ya sınavdan 1 gün mü önce çözmüştüm. Ulan böyle soru sorulur mu diyordum. Beterini sordular.Eksik yazmışım hocam, iki şıkkın da kabul edilmesi lazımdı bence.
Şu tek çift sorusu mu?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Mert Hoca bile 1-3 demiştir. Hepsi Eyüp B'den görüp yalnız 1 dedi.Kabul etmediler ki iki şıkkı, diğer şıkkı direkt iptal ettiler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Acer Nitro 5 AN515-58 için termal macun veya ped önerisi
- RollingStonesrio
-