Captain Skriniar 61

Başarılı
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Son 3-4 gündür ortada büyük bir iddia dönüyordu. Cevap anahtarı eşleşmiyor sorularla. Benimde bu durum başıma geldi. İşaretlediğim soruların bazıları silinmiş -optikte işaretli gözüküyordu- ve bazı boş bıraktığım sorular benimde yanlış sayılmış. Yayınlanan her iki cevap anahtarına bakıyorum. Belki ben artık şizofren olmaya başladım. Her iki cevap anahtarı TYT'ye ait. Kitapçık türüyle uyuşuyor. Ama cevap anahtarlarının verdiği cevaplar uyuşmuyor. Yani mantık sorusunda bakıyorum ilk cevap anahtarına mesela a diyorsa, ikinci cevap anahtarı aynı soru için e şıkkını gösteriyor.

Son düzenleme:
Kaç tane cevap anahtarı var ki? Birincisi ve ikincisi farklı gösteriyor?
Sınav bittikten 1-2 gün sonra ilk cevap anahtarı yayınlanır. Sonra sonuçlar açıklandıktan sonra 2. anahtar yayınlanır. Hangi soruları doğru/yanlış yaptığını görürsün.

Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa bence tesadüf değildir. Ekran görüntüleriyle birlikte ÖSYM'ye itiraz etmek lazım, çünkü ortada ciddi bir tutarsızlık olabilir.
Benim hesabıma göre çok rahat 100k civarı geliyor. Fakat 600k olması tesadüf olamaz. Arada 500k kişi var. İşin kokusu çıkar elinde sonunda da umarım iş işten geçmemiş olur.