İşin ilginç diğer tarafı da bu. Bazılarında hiç sorun olmazken bende dahil bazılarında ise hatalar var.

Şıkların iki cevap anahtarında da farklı olduğu soruyu paylaşır mısınız? Merak ettim. Böyle bir sıralama farkı olması için çok fazla sorunun yanlış kontrol edilmiş olması lazım.

Şıkların iki cevap anahtarında da farklı olduğu soruyu paylaşır mısınız? Merak ettim. Böyle bir sıralama farkı olması için çok fazla sorunun yanlış kontrol edilmiş olması lazım.
Ben bu soruyu 'B' şıkkı yapmıştım. Zaten olması gerekende o. İlk yayınlanan cevap anahtarını kontrol ettiğimde 'B' şıkkı çıkıyor. Kitapçığımın cevap anahtarına bakıyorum 'A' şıkkını gösteriyor. Sadece bu değil bu arada. Hepsini atamayacağımdan bunu attım sadece. Bu arada kitapçığımda da B şıkkı aynıydı.

Ekran görüntüsü 2026-07-23 192232.webp

Ben bu soruyu 'B' şıkkı yapmıştım. Zaten olması gerekende o. İlk yayınlanan cevap anahtarını kontrol ettiğimde 'B' şıkkı çıkıyor. Kitapçığımın cevap anahtarına bakıyorum 'A' şıkkını gösteriyor. Sadece bu değil bu arada. Hepsini atamayacağımdan bunu attım sadece. Bu arada kitapçığımda da B şıkkı aynıydı.

Eki Görüntüle 268148
IMG_20260723_192900.webp

Sizde cevap anahtarı A deyip yanlış olarak mı gösteriyor yani?

Şık olarak değil de karmaşık - sezgiseldim yaptığınızdan eminseniz sistemde sıkıntı var. Ben ilk kez bu konunuzdan gördüm.
Kesinlikle eminim. Yayınlanan optikte de zaten o şıkkı işaretlediğimi görüyorum. Belki kaydırma yapmışımdır diye düşündüm fakat optiğe yansırdı bu.