1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 3 Şubat 2025 #1 PollyMC ile Minecraft oynamaya çalışıyorum ama ses yok. Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Normalde Pavucontrol içerisinde oynatılan medyalar gözükür, ancak PollyMC Minecraft gözükmüyor.
PollyMC ile Minecraft oynamaya çalışıyorum ama ses yok. Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Normalde Pavucontrol içerisinde oynatılan medyalar gözükür, ancak PollyMC Minecraft gözükmüyor.
Çözüm L0stl3ss 3 Şubat 2025 14356 dedi: PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı? Genişletmek için tıkla... PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
14356 dedi: PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı? Genişletmek için tıkla... PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 443 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 500 Yer 404 3 Şubat 2025 #2 Ayarlardan Minecraft kısmına gelin. OpenAL'in sistem kurulumunu kullan kısmına tik atın. Pulseaudio mu kullanıyorsunuz Pipewire mı? Artı 0 Eksi
Ayarlardan Minecraft kısmına gelin. OpenAL'in sistem kurulumunu kullan kısmına tik atın. Pulseaudio mu kullanıyorsunuz Pipewire mı?
KS KS 1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 3 Şubat 2025 #3 L0stl3ss dedi: Ayarlardan Minecraft kısmına gelin. OpenAL'in sistem kurulumunu kullan kısmına tik atın. Pulseaudio mu kullanıyorsunuz Pipewire mı? Genişletmek için tıkla... PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı? Artı 0 Eksi
L0stl3ss dedi: Ayarlardan Minecraft kısmına gelin. OpenAL'in sistem kurulumunu kullan kısmına tik atın. Pulseaudio mu kullanıyorsunuz Pipewire mı? Genişletmek için tıkla... PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı?
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 443 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 500 Yer 404 3 Şubat 2025 #4 14356 dedi: PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı? Genişletmek için tıkla... PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Artı 1 Eksi Çözüm
14356 dedi: PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı? Genişletmek için tıkla... PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
KS KS 1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 3 Şubat 2025 #5 L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PipeWire nasıl ayarlarım bilemiyorum Hyprland için biraz baş ağrıtıcı. L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pipewire kurdum ve çalışıyor adım adım kurulumu ise: sudo pacman -S pipewire wireplumber pipewire-pulse sudo pacman -Rns pulseaudio-bluetooth pulseaudio systemctl --user enable --now pipewire systemctl --user enable --now pipewire-pulse systemctl --user enable --now wireplumber Son düzenleme: 3 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PipeWire nasıl ayarlarım bilemiyorum Hyprland için biraz baş ağrıtıcı. L0stl3ss dedi: PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pipewire kurdum ve çalışıyor adım adım kurulumu ise: sudo pacman -S pipewire wireplumber pipewire-pulse sudo pacman -Rns pulseaudio-bluetooth pulseaudio systemctl --user enable --now pipewire systemctl --user enable --now pipewire-pulse systemctl --user enable --now wireplumber