Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı?
PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı?Ayarlardan Minecraft kısmına gelin. OpenAL'in sistem kurulumunu kullan kısmına tik atın. Pulseaudio mu kullanıyorsunuz Pipewire mı?
PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.PulseAudio hocam, bende Hyprland olduğu için biraz karmaşık. Terminal üzerinden yapmak mümkün mü o ayarı?
Olmadı hocam.PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
PipeWire nasıl ayarlarım bilemiyorum Hyprland için biraz baş ağrıtıcı.PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
Pipewire kurdum ve çalışıyor adım adım kurulumu ise:PolyMC ayarları üzerinden yapacaksınız. Olmazsa PipeWire denemenizi tavsiye ederim.
sudo pacman -S pipewire wireplumber pipewire-pulse
sudo pacman -Rns pulseaudio-bluetooth pulseaudio
systemctl --user enable --now pipewire
systemctl --user enable --now pipewire-pulse
systemctl --user enable --now wireplumber
Son düzenleme: