Merhaba, Linux'u denemek istiyorum ama Riot oyunlarını (Valorant ve LoL sadece) aktif olarak oynuyorum. Bu oyunlar duyduğum kadarıyla Vanguard'dan dolayı sanırım Linux'ta oynanamıyormuş. Ayrıca diğer anticheat destekli oyunlarda Linux'ta oynanamıyormuş diye duydum. Bu oyunları Linux'ta ban yeme riski ve performans sorunu olmadan oynamanın bir yolu var mı? Yoksa bu hiçbir şekilde mümkün değil mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Vanguard bypass kısmı hâlâ meçhul durumda, bu yüzden oynanmıyor ki Vanguard'a virüs gözü ile bakılıyor. Denemek istiyorsanız dualboot yapın. Windows'u silip kuran kullanıcılar alışamayıp geri dönmek istediklerinde dönerken zorlandıkları için isyan edip duruyor. Dualboot yapmanız en iyisi olur.
Native desteği ve uyumluluk aracıyla açılabilen oyunlara ProtonDB üzerinden, anticheat için ise we are have anti cheat yet sitesine bakın.
Native desteği ve uyumluluk aracıyla açılabilen oyunlara ProtonDB üzerinden, anticheat için ise we are have anti cheat yet sitesine bakın.
Vanguard bypass kısmı hâlâ meçhul durumda, bu yüzden oynanmıyor ki Vanguard'a virüs gözü ile bakılıyor. Denemek istiyorsanız dualboot yapın. Windows'u silip kuran kullanıcılar alışamayıp geri dönmek istediklerinde dönerken zorlandıkları için isyan edip duruyor. Dualboot yapmanız en iyisi olur.
Hocam dualboot yapabilirsiniz, tam olarak bu sebepten değil ama bazı oyunları oynamak için Windows da kullanıyorum size de böyle yapmanızı öneririm.
Eskiden LoL oynamak mümkündü. Ama şimdi değil. Çok istiyorsanız DotA 2 oynayın.
Birkaç defa denemiştim DotA 2 benlik değil LoL "bence" her anlamda daha iyi gibi.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-