Merak ettim. Sanırım yaşamam. Yazıcımın driverları var. 4 tane oyun hariç Steam'de ki her oyun çalışıyor. Bir de IDM'e güzel bir alternatif söylersiniz sevinirim. MS Office'i pek kullanmıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Libre Office ve File Centipede öneririm.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Linux’ta genel olarak iyi bir deneyim yaşayacağını düşünüyorum. Yazıcı driverların varsa ve Steam oyunlarının çoğu çalışıyorsa, geç gitsin.
IDM için Linux alternatifi olarak Free Download Manager (FDM), Xtreme Download Manager (XDM) veya uGet’i deneyebilirsin.
MS Office’e gelince, LibreOffice ya da Google Docs işini görecektir.
IDM için Linux alternatifi olarak Free Download Manager (FDM), Xtreme Download Manager (XDM) veya uGet’i deneyebilirsin.
35gvm78
Üstün
Merak ettim. Sanırım yaşamam. Yazıcımın driverları var. 4 tane oyun hariç Steam'de ki her oyun çalışıyor. Bir de IDM'e güzel bir alternatif söylersiniz sevinirim. Ms Office'i pek kullanmıyorum.
Firefox eklentisi vardı bir tane Turbo download Manager diye. O olabilir.
MrSecurity
Başarılı
Only Office ile iyi bir deneyim elde edersin bence. IDM yerine FDM var sanırsam.
XDM öneririm. Arayüzü de güncellediler Linux için. Hoş bir GTK arayüzü var.Bir de IDM'e güzel bir alternatif söylersiniz sevinirim.
Xtreme Download Manager | XDMAN | XDM Home
Xtreme Download Manager (XDM), Fastest Download Manager/accelator and video downloader
xtremedownloadmanager.com
XDM öneririm. Arayüzü de güncellediler Linux için. Hoş bir GTK arayüzü var.
Xtreme Download Manager (XDM), Fastest Download Manager/accelator and video downloaderxtremedownloadmanager.com
Linux’ta genel olarak iyi bir deneyim yaşayacağını düşünüyorum. Yazıcı driverların varsa ve Steam oyunlarının çoğu çalışıyorsa, geç gitsin.
Firefox eklentisi vardı bir tane Turbo download Manager diye. O olabilir.
Only Office ile iyi bir deneyim elde edersin bence. IDM yerine FDM var sanırsam.
XDM öneririm. Arayüzü de güncellediler Linux için. Hoş bir GTK arayüzü var.
Xtreme Download Manager (XDM), Fastest Download Manager/accelator and video downloaderxtremedownloadmanager.com
Teşekkürler. Tarayıcı olarak Edge kullanacağım. Ve LibreOffice nasıldır? Ve o File Centipede ilgimi çekti. Sorun yaşarsam Windows'a nasıl geçerim?
İyidir ancak arayüzden sekmeli görünüşe geçmenizi öneririm. Daha tanıdım gelecektir.
Güzel görünüyor bence de.
Windows ISO'su indirip kurarsınız hocam. Formattan farksız.
Teşekkürler. Bir gün geçerim İnşallah.İyidir ancak arayüzden sekmeli görünüşe geçmenizi öneririm. Daha tanıdım gelecektir.
Güzel görünüyor bence de.
Windows ISO'su indirip kurarsınız hocam. Formattan farksız.
Hocam az buz bilgim var. Bir de anne babamla falan uğraşmakta istemiyorum.Bu kadar Linux'la alakalı olup, konular açıp, konulara yazıp Linux kullanmamak çok ilginç ya.
Yaşamazsın geç, otur öğren nasıl çalışır Linux.
Yeni konular
-
-
-
Ekranın puslu gibi görünmesinin sebebi nedir?
- eneslentxy
-
-
2.000 TL'ye kadar Satranç, Tavla ve Dama takımı önerisi
- CyHaN_Atalay
-
-