Makaleler
2
Yer
Denizli
Merak ettim. Sanırım yaşamam. Yazıcımın driverları var. 4 tane oyun hariç Steam'de ki her oyun çalışıyor. Bir de IDM'e güzel bir alternatif söylersiniz sevinirim. MS Office'i pek kullanmıyorum.

Linux’ta genel olarak iyi bir deneyim yaşayacağını düşünüyorum. Yazıcı driverların varsa ve Steam oyunlarının çoğu çalışıyorsa, geç gitsin.

IDM için Linux alternatifi olarak Free Download Manager (FDM), Xtreme Download Manager (XDM) veya uGet’i deneyebilirsin.

MS Office’e gelince, LibreOffice ya da Google Docs işini görecektir.

Merak ettim. Sanırım yaşamam. Yazıcımın driverları var. 4 tane oyun hariç Steam'de ki her oyun çalışıyor. Bir de IDM'e güzel bir alternatif söylersiniz sevinirim. Ms Office'i pek kullanmıyorum.

Firefox eklentisi vardı bir tane Turbo download Manager diye. O olabilir.

XDM öneririm. Arayüzü de güncellediler Linux için. Hoş bir GTK arayüzü var.

Libre Office ve File Centipede öneririm.

Linux’ta genel olarak iyi bir deneyim yaşayacağını düşünüyorum. Yazıcı driverların varsa ve Steam oyunlarının çoğu çalışıyorsa, geç gitsin.

IDM için Linux alternatifi olarak Free Download Manager (FDM), Xtreme Download Manager (XDM) veya uGet’i deneyebilirsin.

MS Office’e gelince, LibreOffice ya da Google Docs işini görecektir.

Firefox eklentisi vardı bir tane Turbo download Manager diye. O olabilir.

Only Office ile iyi bir deneyim elde edersin bence. IDM yerine FDM var sanırsam.

XDM öneririm. Arayüzü de güncellediler Linux için. Hoş bir GTK arayüzü var.

Teşekkürler. Tarayıcı olarak Edge kullanacağım. Ve LibreOffice nasıldır? Ve o File Centipede ilgimi çekti. Sorun yaşarsam Windows'a nasıl geçerim?

Bu kadar Linux'la alakalı olup, konular açıp, konulara yazıp Linux kullanmamak çok ilginç ya.

Yaşamazsın geç, otur öğren nasıl çalışır Linux.

İyidir ancak arayüzden sekmeli görünüşe geçmenizi öneririm. Daha tanıdım gelecektir.

Güzel görünüyor bence de.

Windows ISO'su indirip kurarsınız hocam. Formattan farksız.
Teşekkürler. Bir gün geçerim İnşallah.

Bu kadar Linux'la alakalı olup, konular açıp, konulara yazıp Linux kullanmamak çok ilginç ya.

Yaşamazsın geç, otur öğren nasıl çalışır Linux.
Hocam az buz bilgim var. Bir de anne babamla falan uğraşmakta istemiyorum.