Hocam WSL kullanmayı düşündünüz mü? WSL ile alıştırma yapabilirsin Windows'u bırakmadan.Hocam az buz bilgim var. Bir de anne babamla falan uğraşmakta istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben DistroSea ile denedim. Windows gibi aynı. Hoşuma gitti.Hocam WSL kullanmayı düşündünüz mü? WSL ile alıştırma yapabilirsin Windows'u bırakmadan.
GNU/Linux üzerinde Edge kullanmak da, ne bileyim... Kurtul artık şu Microsoft'tan.
Telefonda da var. Mis gibi senkronize olcak.GNU/Linux üzerinde Edge kullanmak da, ne bileyim... Kurtul artık şu Microsoft'tan.
Hocam Edge native (yerli) Wayland desteğine sahip değil. Eğer Wayland kullanacaksanız Edge kullanmak iyi bir fikir olmayabilir.
Fedora kullanacağım. O Wayland kullanıyor değil mi?Hocam Edge native (yerli) Wayland desteğine sahip değil. Eğer Wayland kullanacaksanız Edge kullanmak iyi bir fikir olmayabilir.
Evet, eğer desktop dosyasını modifiye etmeye hazırsanız başlatma satırınaFedora kullanacağım. O Wayland kullanıyor değil mi?
--enable-features=UseOzonePlatform --ozone-platform=wayland ekleyin. Bu satır Chromium tarayıcıları Wayland'da yerel olarak çalışmaya zorlar. Yoksa performans, ve küsuratlı ölçekleme daha kötü çalışabilir.Tamamdır. Steam oyunlarına kod yazar gibi.Evet, eğer desktop dosyasını modifiye etmeye hazırsanız başlatma satırına--enable-features=UseOzonePlatform --ozone-platform=waylandekleyin. Bu satır Chromium tarayıcıları Wayland'da yerel olarak çalışmaya zorlar. Yoksa performans, ve küsuratlı ölçekleme daha kötü çalışabilir.
Yeni konular
-
-
-
Ev ve Yaşam Homend Alex Laser 1291H robot süpürge 10.999 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
-