1846

Becerikli
TP-Link Archer T2U Plus adaptöre sahibim. Linux'a ilk olarak Fedora KDE Plasma ile geçtim. Forumdan saatlerce yardım alarak zar zor Morronwr'nin GitHub deposuyla bir türlü kurdum. Aircrackng çalışmadı. Fedora zor geldi değiştim, Linux Mint denedim ikisi de çalışmadı. Bugün de Zorin OS'de denedim. GitHub'da hata alanlara baktım, ChatGPT'den yardım aldım. Her yolu denedim ama olmuyor, kurulmuyor. Sırf uygulama, sürücü desteği için şu Windows çöpünü kullanmak zoruma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AMG GOAT sürücüler Linux Kernel'inde dahil diye biliyorum. Ama cihaz yeni ise belki entegre edilmemiştir.
@1846 Kali ve Arch'ın belli bir kullanım amacı var ama denemekten zarar gelmez. İsterseniz deneyin ve bir bakalım.
88 serisi yok gibi hocam sanki ya
screenshot_2024-11-02_19-50-42_046028210.webp

En son 4 yıl önce güncellenmiş yine de denerim sağ olun.
Fantastik bir aygit, hala surucu hatalari yasamamiz cok sıkıcı.

USB 3.0'da kullanıyorum geçen seferde sorunu çözdüğümde de aynı porttaydı. Neyse yine de yarın başka distroya geçip denerim.
Her zaman USB 3'ün düzgün çalışacağı garanti edilmez. 8822BU çipli Archer T3U kullanıyorum mesela, 3.0'ı zorlarsan direkt çalışmıyor. :) İnternet hızını kısıtlayacak olsa da 2.0 portlarını dene derim. USB 2'nin maksimum sağlayabileceği teorik hız 480 Mbps'dir.