Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Bugün incelemesini yaptığım Fugl ile aklıma bir fikir geldi ve nasıl diye sizlere sormak istiyorum.
Lirik videolar yayımladığım bir kanalım var ve izlenmeleri son 6 7 aydır içler acısı. (Ondan önce çok daha iyiydi kanal 1 yıllık ama olsun)
Her neyse, arkaya Fugl gibi rahatlatıcı oyunların videoları hafif karanlık şekilde koyup, önüne de lirikleri dizmeyi düşünüyorum. En azından After Effects öğrenene dek bu şekilde devam edecek.
Ne dersiniz nasıl fikir?

Bu arada buna benzer bir şeyi eleştiri kanalları yapıyor zaten.

Selam,

Bugün incelemesini yaptığım Fugl ile aklıma bir fikir geldi ve nasıl diye sizlere sormak istiyorum.
Lirik videolar yayımladığım bir kanalım var ve izlenmeleri son 6 7 aydır içler acısı. (Ondan önce çok daha iyiydi kanal 1 yıllık ama olsun)
Her neyse, arkaya Fugl gibi rahatlatıcı oyunların videoları hafif karanlık şekilde koyup, önüne de lirikleri dizmeyi düşünüyorum. En azından After Effects öğrenene dek bu şekilde devam edecek.
Ne dersiniz nasıl fikir?

Bu arada buna benzer bir şeyi eleştiri kanalları yapıyor zaten.
  • Lirik video fikriniz, görsel ve işitsel deneyimi birleştirdiği için izleyicileri daha fazla çekebilir.
  • Fugl gibi rahatlatıcı oyun görüntüleri, izleyicilere hoş bir arka plan sunarak şarkının mesajını daha iyi iletebilir.
  • Düşük ışık ile çekim yaparak atmosferi artırabilir, izleyicilere rahatlatıcı bir deneyim sağlayabilirsiniz.
  • Fakat, eleştiri kanallarının benzer içerik sunduğunu göz önünde bulundurarak, kendinize özgü bir dokunuş eklemeniz önemli. Örneğin:
- Farklı stil veya efektler kullanarak diğer içeriklerden ayrılabilirsiniz.
- Videolarınıza kişisel yorumlar, analizler veya şarkının hikayesini de eklemenizi öneririm.
  • İzleyici kitlenizin geri bildirimlerine dikkat edin; bu, içeriğinizi geliştirirken size yön gösterebilir.
  • Son olarak, videolarınızı sosyal medya platformlarında paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyin.

Bu fikirle denemeye başlayabilirsiniz!