Konudan bağımsız olacak hocam ama benim de okul birinciliği kontenjanım var ise yarar mı gerçekten?Okul dediğin gibi ise ben olsaydım biraz ders kapıp okul birinciliğini alırdım. Yks'de dehşet avantaj sağlıyor okul birinciliği.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
İşte hocam bende onu düşünüyorum. Sınavları bizim ile aynı tahmin ediyorum. Ders dinlemiyor son gün video izliyor. 88 OBP'si var. Yürüyerek 33 dk. Ve öğlenci.
33dk yürüyerek fazla değil mi? Sınavlar kolay ise sıkıntı olmaz pek. Öğlenci derken dersler kaçla kaç arası?
@localizer yerleştirme sonuçlarına bakarsan anlarsın avantajını. Normak yerleştirme ile okul birincisi kontenjanında yerleşen son kişinin sıralanasına bak üniversitelerin.
Torukojin Kaneki 1
Başarılı
13.30 - 18.15. Uzak hocam, sınavlar kolay olsa gerek çok bilmemekle beraber.33dk yürüyerek fazla değil mi? Sınavlar kolay ise sıkıntı olmaz pek. Öğlenci derken dersler kaçla kaç arası?
@localizer yerleştirme sonuçlarına bakarsan anlarsın avantajını. Normak yerleştirme ile okul birincisi kontenjanında yerleşen son kişinin sıralanasına bak üniversitelerin.
- Makaleler
- 4
13.30 - 18.15. Uzak hocam, sınavlar kolay olsa gerek çok bilmemekle beraber.
Ders saatleri çok ters geldi bana. Üstüne üstlük uzak. Yeniden gözden geçir derim nakil konusunu.
tereyagburak 5
Üstün
- Makaleler
- 1
Belli ki ikili öğretim var. 8 yıl ikili öğretim gören biri olarak, ders saatleri az olduğundan belki iyi sayılır. Ama bir zaman sonra can sıkabilir belki. Niye bilmiyorum ama öyle işte. Toplu olması daha iyi geliyor bana.
XXXTentacion 39
Uzman
- Makaleler
- 1
Bana 3 sene önceki kendimi hatırlattın; lise hayatım berbattı. Her gün kimse görmeden ağlıyordum, saat sayıyor, derste uyuyordum. Tanrı'ya şükür, bugünleri gösterdi.Bilen bilir, geçen sene bayağı nakil konusu açardım. Zaman ver, çok erken dediniz. 1 yılı tamamladım. Matematik, kimya, biyoloji hocalarımız kötü ve dersleri anlamıyorum. Ben dersi derste anlayan birisiyim. Hiç çalışmadım, ortalamam 90+. Sınıf ortamı hırt. 12 erkeğiz, 4'ümüz normal, diğer hepsi hırt. Dersi anlamama engel oluyorlar, birbirlerine vuruyorlar. Şişe atıyorlar, bağırıyorlar.
Arkadaşımın lisesi çok nezih, itiraf sayfasına baktım, taş çatlasa 20 hırt var. Şu anki lisemde ortaokuldan beni sevmeyenler var, insanları bana karşı dolduruyorlar. Hocalarla aram iyi olsa da nakil düşünüyorum. Hala kafam karışık, nakil alırsam ortama alışabilir miyim, puanlar nasıl, çok mu veriyorlar, diye düşünüyorum. Biraz fikir öneriniz olursa sevinirim.
Torukojin Kaneki 1
Başarılı
Ders saatleri çok ters geldi bana. Üstüne üstlük uzak. Yeniden gözden geçir derim nakil konusunu.
Evin önünden otobüs geçiyor aslında.Belli ki ikili öğretim var. 8 yıl ikili öğretim gören biri olarak, ders saatleri az olduğundan belki iyi sayılır. Ama bir zaman sonra can sıkabilir belki. Niye bilmiyorum ama öyle işte. Toplu olması daha iyi geliyor bana.
Arkadaş grubum var da biri Atatürk'ü sevmiyor, diğeri şakaları berbat.Bana 3 sene önceki kendimi hatırlattın; lise hayatım berbattı. Her gün kimse görmeden ağlıyordum, saat sayıyor, derste uyuyordum. Tanrı'ya şükür, bugünleri gösterdi.
XXXTentacion 39
Uzman
- Makaleler
- 1
Direkt lise berbat dostum, inşallah bir an önce kurtulursun. Hayatımdaki direkt en kötü 4 seneydi, hiçbir şeyde öğrenemedim. Bu sene 2 senelik bir bölüm kazandım, özel üniversitede her şey daha iyi olur umarım.Evin önünden otobüs geçiyor aslında.
Arkadaş grubum var da biri Atatürk'ü sevmiyor, diğeri şakaları berbat.
Torukojin Kaneki 1
Başarılı
Herkesin en iyi arkadaşlıkları liseden. Bende mi sorun var diye düşünüp duruyorum.Direkt lise berbat dostum, inşallah bir an önce kurtulursun. Hayatımdaki direkt en kötü 4 seneydi, hiçbir şeyde öğrenemedim. Bu sene 2 senelik bir bölüm kazandım, özel üniversitede her şey daha iyi olur umarım.
- Makaleler
- 4
Genede uzak uzaktır. Şu anki okul ortamın gerçekten kötü ise nakil aldır. Yoksa uzak ve ders saatleri ters bir yere pek yanaşma.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Diğer LEGO Icons McLaren MP4/4 ve Ayrton Senna F1 seti - 2.249 TL
- Caner Uncu