Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Ben de bitirdim. Ama iyi ama kötü. Gerçekten su gibi akan bir zaman.
- Makaleler
- 9
Ortaokulun aynısı. Aşırı değişik bir ortam bekleme.
Sınıfa göre değişir.
Bazıları güzel anılar biriktirir, agalarla takılır.
Bazıları dışlanır hep kötü geçer.
Normal okul yani.
Benim sınıfım iyi denk geldiği için sarıyor bayağı. Bu sene sayısala geçtim bakalım nasıl olacak.
Bazıları güzel anılar biriktirir, agalarla takılır.
Bazıları dışlanır hep kötü geçer.
Normal okul yani.
Benim sınıfım iyi denk geldiği için sarıyor bayağı. Bu sene sayısala geçtim bakalım nasıl olacak.
Liseden liseye değişir. İlk günler çok önemli. Kendini asla ezdirme arkadaşlar edinmeye çalış sıcakkanlı ol. Ergen tiplerle elbet karşılaşacaksın. Umarım güzel bir arkadaş ortamın, sınıfın olur. Sırf bu yüzden okulu bıraktım.
Ortaokulla hiçbir farkı yok. Kasma hiç kendini.
mertjr
Başarılı
Ben liseye yeni başladım oranın ortamının nasıl olduğunu bilmiyorum.
Aslında tek öğrenmek istediğim oranın ortamını öğrenmek.
Hayatındaki en büyük hataları yapacağın, en iyi arkadaşlarımı bulduğunu sandığın ve gerçek aşkı yaşadığın bir yer olacak. Ezik vs gibi yakıştırmalar yapılır diye kötü ortamlara girme tecrübeye sabit hayatın kayar. Kavgadan uzak dur, sigara alkol ortamlarından uzak dur, düzgün arkadaşlar edin güzel güzel bitir liseni. Bir insanın okul hayatı boyunca en tehlikeli dönem lise bence kırılma dönemi kişisel olarak.
Koneko Toujou
Üstün
Ben liseye yeni başladım oranın ortamının nasıl olduğunu bilmiyorum.
Aslında tek öğrenmek istediğim oranın ortamını öğrenmek.
Gerçekten öyle ya sana katılıyorum. Lise hayatı insanı çok etkiliyor.Hayatındaki en büyük hataları yapacağın, en iyi arkadaşlarımı bulduğunu sandığın ve gerçek aşkı yaşadığın bir yer olacak. Ezik vs gibi yakıştırmalar yapılır diye kötü ortamlara girme tecrübeye sabit hayatın kayar. Kavgadan uzak dur, sigara alkol ortamlarından uzak dur, düzgün arkadaşlar edin güzel güzel bitir liseni. Bir insanın okul hayatı boyunca en tehlikeli dönem lise bence kırılma dönemi kişisel olarak.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-