Fiyat ve tat konusunda hiç iyi değil bu iki marka fakat canın çok çekiyorsa yapacak bir şey yok şimdi pizza çeken canı çiğköfte ile tatmin edemezsin. Göm gitsin abartılacak kadar kötü değil Little C.Bir pizzayı büyük boy yapınca kuponla 400 TL oluyor şu menü:
Eki Görüntüle 278402
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam canın çekmesinden ziyade başka açık düzgün mekan yok. Tatil bölgesi olduğu için çoğu yer erkenden kapatıyor. Uzakta Domino’s falan var da minimum sepet tutarı 1.000 TL falan.Fiyat ve tat konusunda hiç iyi değil bu iki marka fakat canın çok çekiyorsa yapacak bir şey yok şimdi pizza çeken canı çiğköfte ile tatmin edemezsin. Göm gitsin o kadar abartılacak kadar kötü değil Little C.
Gece saati diye nereden sipariş edersen et o kadar özen göstermezler zaten kapanmalarına max. 2-3 saat vardır. Şahsen ben o durumda yine de Little C. den sipariş verirdim. 1000TL'yi de yarın daha iyi bir yerden daha iyi bir yemek siparişi vermek için kullanırdım.Hocam canın çekmesinden ziyade başka açık düzgün mekan yok. Tatil bölgesi olduğu için çoğu yer erkenden kapatıyor. Uzakta Domino’s falan var da minimum sepet tutarı 1.000 TL falan.
Kolayı da Zero söyledim diyettim diye. Malum kilo almamak lazım değil mi gencolar?
klaizee 29
Üstün
KitKat'ı basmışsın ama kola diyet. Yakıştıramadım.Kolayı da Zero söyledim diyettim diye. Malum kilo almamak lazım değil mi gencolar?
Eki Görüntüle 278404
Hiç yemedim o KitKat’ı. Bakalım nasılmış. Kolayı artık istesem de şekerli içemiyorum ya, kötü geliyor tadı.KitKat'ı basmışsın ama kola diyet. Yakıştıramadım.
klaizee 29
Üstün
Aynısı bir ara Pepsi'ye sarınca olmuştu. Coca-Cola içemiyordum. Bana sorarsan bu pizzalara bu paralar asla verilmez de. Afiyet olsun ama gece gece güzel kalori.Hiç yemedim o KitKat’ı. Bakalım nasılmış. Kolayı artık istesem de şekerli içemiyorum ya, kötü geliyor tadı.
35 kilo verdim ya, bugün de sadece 700 kcal aldım. Hep sağlıklı yaşam olmaz, biraz da şımarmak lazım.Aynısı bir ara Pepsi'ye sarınca olmuştu. Coca-Cola içemiyordum. Bana sorarsan bu pizzalara bu paralar asla verilmez de. Afiyet olsun ama gece gece güzel kalori.![]()
deiinzz 26
Deneyimli
Yenmeyecek gibiler mi ya? Bir şeyler söylemem lazım, pizza çekti canım da.
Bunlar yokluk görmemiş. F/P olduğu sürece her türlü akar ikisi de. Little daha iyi ama arasından. Gelmiş Dominos diyorlar, kardeşim biz bilmiyor muyuz Dominos'un pizza bulls'un iyi olduğunu. Fiyatları da iyi.