Fiyat ve tat konusunda hiç iyi değil bu iki marka fakat canın çok çekiyorsa yapacak bir şey yok şimdi pizza çeken canı çiğköfte ile tatmin edemezsin. Göm gitsin o kadar abartılacak kadar kötü değil Little C.
Hocam canın çekmesinden ziyade başka açık düzgün mekan yok. Tatil bölgesi olduğu için çoğu yer erkenden kapatıyor. Uzakta Domino’s falan var da minimum sepet tutarı 1.000 TL falan.

Hocam canın çekmesinden ziyade başka açık düzgün mekan yok. Tatil bölgesi olduğu için çoğu yer erkenden kapatıyor. Uzakta Domino’s falan var da minimum sepet tutarı 1.000 TL falan.
Gece saati diye nereden sipariş edersen et o kadar özen göstermezler zaten kapanmalarına max. 2-3 saat vardır. Şahsen ben o durumda yine de Little C. den sipariş verirdim. 1000TL'yi de yarın daha iyi bir yerden daha iyi bir yemek siparişi vermek için kullanırdım.

Kolayı da Zero söyledim diyettim diye. Malum kilo almamak lazım değil mi gencolar?
IMG_0587.webp

Aynısı bir ara Pepsi'ye sarınca olmuştu. Coca-Cola içemiyordum. Bana sorarsan bu pizzalara bu paralar asla verilmez de. Afiyet olsun ama gece gece güzel kalori. :rofl:
35 kilo verdim ya, bugün de sadece 700 kcal aldım. Hep sağlıklı yaşam olmaz, biraz da şımarmak lazım. :D