Sorma Deniz ya, Bulls’da bir orta boy pizza 600 TL. 400’e çiğköfte yemektense pizza daha akar.Bunlar yokluk görmemiş. F/P olduğu sürece her türlü akar ikisi de. Little daha iyi ama arasından. Gelmiş Dominos diyorlar, kardeşim biz bilmiyor muyuz Dominos'un pizza bulls'un iyi olduğunu. Fiyatları da iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?deiinzz 26
Deneyimli
Sorma deniz ya, Bulls'da bir orta boy pizza 600 TL. 400'e çiğ köfte yemektense pizza daha akar.
Ya burada olay aynı fiyatta ne alabileceğin. Döner yerine çiğ köfte yerine tabii ki little alınır. Dominos demenin bir anlamı yok fiyatı aynı değil çünkü.
Domino’s da bozdu bu aralar sanki. Hiç de doyurucu değil pizzaları.Ya burada olay aynı fiyatta ne alabileceğin. Döner yerine çiğ köfte yerine tabii ki little alınır. Dominos demenin bir anlamı yok fiyatı aynı değil çünkü.
avkila.tech
Uzman
- Makaleler
- 1
Kolayı da Zero söyledim diyettim diye. Malum kilo almamak lazım değil mi gencolar?
Eki Görüntüle 278404
erdym 101
Bilgin
Sorma deniz ya, Bulls'da bir orta boy pizza 600 TL. 400'e çiğ köfte yemektense pizza daha akar.
Büyük boyları adamakıllı doyurmuyor vallahi. Little caesars sipariş ettim yanındaki baharatla zar zor kurtarıyor, sucuklu falan olanlar hem az hem de yarı saydam geliyor. Bir de peynir tadı yok salçayı basıyorlar.
55 dakikadır bekliyorum pizzayı. Hayırlısıyla gelecek bugün.Büyük boyları adamakıllı doyurmuyor vallahi little caesars sipariş ettim yanındaki baharatla zar zor kurtarıyor sucuklu falan olanlar hem az hem de yarı saydam geliyor. Bir de peynir tadı yok salçayı basıyorlar.
Evet, Domino’s sapıttı. Doyurmuyor hiçbir şekilde.
erdym 101
Bilgin
55 dakikadır bekliyorum pizzayı. Hayırlısıyla gelecek bugün.
Evet, domino's sapıttı. Doyurmuyor hiçbir şekilde.
2016'da falan çok güzeldi domino's biz babamla her hafta sonu konsol + Domino's yapardık.