Detaylar
Kim cevapladı?Projen libcurl.lib dosyasını bulamıyor. Dosyanın orada olup olmadığını, yolun doğru olduğunu ve proje platformun (x86/x64) ile kütüphanenin uyumlu olduğunu kontrol et. Visual Studio’da:
Gerekirse kütüphaneyi indirip projene doğru yoldan ekle ki linker hata vermesin. Umarım yardımcı olur.
- Projeye sağ tıkla, Özellikler’i aç.
- Yapılandırma Özellikleri > Bağlayıcı > Genel kısmına git.
- Ek Kütüphane Dizinleri bölümüne libcurl.lib dosyasının bulunduğu klasörün yolunu ekle.
- Ardından Bağlayıcı > Girdi kısmına geç.
- Ek Bağımlılıklar alanına libcurl.lib yaz veya ekle.
Gerekirse kütüphaneyi indirip projene doğru yoldan ekle ki linker hata vermesin. Umarım yardımcı olur.
Direkt libcurl.lib dosyası yok. Bu yüzden derleyemiyorum.Projen libcurl.lib dosyasını bulamıyor. Dosyanın orada olup olmadığını, yolun doğru olduğunu ve proje platformun (x86/x64) ile kütüphanenin uyumlu olduğunu kontrol et. Visual Studio’da:
- Ek Kütüphane Dizinleri bölümüne libcurl.lib dosyasının bulunduğu klasörün yolunu ekle.
Kütüphaneyi indirip denedim fakat yine olmadı.Projen libcurl.lib dosyasını bulamıyor. Dosyanın orada olup olmadığını, yolun doğru olduğunu ve proje platformun (x86/x64) ile kütüphanenin uyumlu olduğunu kontrol et. Visual Studio’da:
Direkt libcurl.lib dosyası yok. Bu yüzden derleyemiyorum.
Kütüphaneyi indirip denedim fakat yine olmadı.
Tam anlamadım, derleme esnasında belirtilen dosya yolunda libcurl.lib dosyası yer alıyor mu?